Motorola lancerer ’verdens tyndeste 4G-smartphone’: Droid Razr

Illustration: Android Logo
Med 7,1 millimeter i tykkelsen mener Motorola, at Android-telefonen Droid Razr er verdens tyndeste smartphone med LTE-teknologi. En bule på telefonen underminerer dog påstanden.

Selvom Google har opkøbt Motorola Mobility, blev det en Samsung-telefon, som fik æren af at blive det officielle flagskib for næste version af Android.

Læs også: Her er Googles nye Android-flagskib: Galaxy Nexus med 1280 x 720-opløsning

Men Motorola vil ikke stå tilbage for Samsung og slår på tromme for, at man har udviklet den hidtil tyndeste smartphone i verden med LTE-teknologi, med en opgivet tykkelse på blot 7,1 millimeter. Navnet Droid Razr peger tilbage på Motorolas gigantsucces med den meget tynde klaptelefon Razr i årene 2004-2007.

Ser man på billederne af Droid Razr, tyder meget dog på, at Motorola har snydt lidt med målebåndet. Toppen af telefonen, hvor kameraet er installeret, buler nemlig markant ud, så de 7,1 millimeter må gælde resten af telefonen og altså ikke hele telefonens længde.

Ifølge Motorola er telefonen trods den tynde krop meget solid i brug, fordi der er brugt materialer som kulfiber, kevlar og det ridsefri Gorilla Glass til at beskytte skærmen.

Skærmen på Droid Razr er på 4,3 tommer med en opløsning på 960 x 540 pixels, mens processoren har to kerner på 1,2 gigahertz. Der er én gigabyte RAM, 16 gigabyte intern hukommelse og et 16 gigabyte microSD-kort med som standard.

Motorola Mobility afslører Motorola RAZR™: uhørt tynd møder helt ny innovation

Smart design og features med wow-faktor er nu tilgængelig fra Motorola Mobility i Europa

Sig goddag til den forbløffende nye Motorola RAZR™ fra Motorola Mobility. Denne smartphone er uhørt tynd og let og designet med sexede kurver. Med fantastisk formet glasfront, diamantskåret aluminium betoning og et hyper-dynamisk 4.3” Super AMOLED avanceret display med utroligt klare billeder. Motorola RAZR har også KEVLAR® fibre (ja, den KEVLAR) og Corning® Gorilla® Glas til at modstå skrammer og ridser. Faktisk er alle dele af Motorola SPYDER ekstra hårdføre – selv elektronikken indeni. Motorola SPYDER vil være tilgængelig i Europa fra starten af november.

Mens man kan lade sig forblinde af designet, må man bestemt ikke glemme, hvad der gemmer sig under coveret. Den nye smartphone har 1GB RAM med dual-core 1.2GHz processor og Android 2.3, så du får et lynhurtigt brugerinterface og et værktøj til at multi-taske som aldrig før. Lyt til dine spillelister, mens du læser dine mails eller kigger i dine fotos, alt sammen på samme tid og uden forsinkelse. Motorola RAZR kommer med en præinstalleret Motorola MotoCast™ app1, der gør det muligt at streame eller downloade indhold fra dit hjem eller arbejdscomputer direkte til din telefon, så du altid har dit personlige bibliotek inden for rækkevidde. Du kan også se film på skærmen, der har et større udvalg af farver end de fleste LCD HDTV’er. Hvis du skulle blive træt af at se film, kan du altid bruge det fremadrettede 720p HD video kamera og det bagudrettede 8-megapixel med endnu skarpere 1080p HD video til at optage din egen film – alt sammen med videostabiliseringsteknologier, så du kan gøre dit liv til kunst uden problemer.

“Med den nye Motorola RAZR, har vi ”genopfundet” et ikon. Det er en uhørt tynd smartphone med utrolig styrke, som europæerne gerne vil have,” siger Ralf Gerbershagen, vicepræsident og general manager for Mobile Devices Europe, Motorola Mobility. ”Den er tyndere end dine venners smartphone, og den ser også bedre ud. Vi ved at vores kunder vil stå i kø for at få fingrene i næste generation af Motorola RAZR – den er den mest fascinerende Android-smartphone på markedet lige nu.”

Arbejd smart, ikke hårdt

Kryptering på regeringsniveau beskytter din e-mail, dine kontakter og din kalender, så du er klar til at bruge smartphonen til business. Selv din strikse it-chef vil være imponeret. Arbejd smart med Smart Actions – en præinstalleret app på Motorola RAZR, der lader dig automatisere hverdagsopgaver og giver endnu længere batterilevetid. Med Smart Actions kan du skrue ned for ringetonen, når du træder ind på arbejdet, ændre Bluetooth og GPS indstillinger, når du kommer hjem igen for at spare på batteriet eller sende en sms til nogen, hvis du har misset et opkald – på den måde kan du altid fokusere på det vigtige.

Accessories, der bringer et helt nyt univers til live

Vi har fået værktøjerne til at gøre verdens mest sexede smartphone til et mobilt cloud computing powerhouse, et HD medie hub, og en navigationsenhed (for ikke at nævne et super stereo system).

Motorola RAZR har en enorm styrke i sig selv, men kombineret med Motorolas accessories får du en verden af muligheder.

Arbejd hårdt, spil vildt! Med Motorola RAZR Work og Play kit, kan du tilslutte til HD Multimedia Station som kan tilsluttes direkte til dit HDTV, højtalere og andre enheder til storskærmsunderholdning. Læn dig tilbage og brug det inkluderede Bluetooth keyboard og mus. På den måde kan du få mest muligt ud af Motorolas revolutionære webtop applikation, der giver mulighed for at redigere i dokumenter eller browse på nettet med Firefox. Den nye Smart Controller giver dig kontrol over indholdet på den store skærm, mens du har dine opkald indenfor rækkevidde, imens telefonen er i docken. Hvorfor ikke bruge den nye elegante og lette Motorola Lapdock 500 Pro med et indbygget keyboard og 14” skærm i HD opløsning? Lapdock 500 Pro ligner en tynd laptop, men kun når du tilslutter din RAZR i din dock bringes den til live. Se film, rediger dokumenter, videochat via det indbyggede webcam og brows rundt på nettet med Firefox. Har du behov for noget mindre? Motorola Lapdock 100 giver dig alle de samme cloud computing funktioner, men i en mindre og mere kompakt størrelse med den kun 10.1" skærm.

Motorola RAZR kommer til lande i Europa fra starten af november. For mere information, besøg: www.motorola.com.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (6)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#4 Lars Tørnes Hansen

Det kunne godt blive min næste telefon, hvis prisen er rigtig.

Den skal naturligvis helst være med dansk LTE for det er sådan at jeg passer godt på mine gadgets, så de holder gerne i lang tid, og så vil man jo helst have det nyeste hardware fra start af.

Indbygget NFC ville også være godt.

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere