Motorolas smartphone med gammel Android: 2200 kroner

Motorola er klar med Androidtelefonen Motoluxe. Den er udstyret med en 800 megahertz processor og Android 2.3.

Motoluxe er navnet på Motorolas nye smartphone. Ifølge Motorola »kombinerer den hjerne og skønhed.« Men i realiteten er der nok nærmere tale om en billig smartphone med forrige generations specifikationer.

Læs også: Har du en halvgammel HTC? Nu får den nyt liv med Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Den nye telefon kommer nemlig med Android 2.3, selvom der allerede nu er adskillige telefoner på markedet med Android 4. Derudover er den udstyret med en fire tommer skærm med 480 x 854 pixels, 800 mhz processor og et 8 megapixels kamera. Et pristjek på nettet viser at den nye telefon koster omkring 2200 kroner. Det er cirka halvdelen af hvad en ny Android telefon koster med de nyeste specifikationer.

Læs også: Sådan vil Huawei vippe HTC og Samsung af den danske Android-trone

Så mangler du en ny telefon, og har du ikke brug for cutting edge teknologi kunne Motorolas Motoluxe være værd at overveje.

Motorola Mobilitys MOTOLUXE™ lanceres i Danmark

Stilfuld og moderigtig smartphone fra Motorola, som kombinerer hjerne og skønhed. Til en attraktiv pris.

KØBENHAVN - Mar.14, 2012 – Gør dig klar til MOTOLUXE, en lækker, tynd smartphone fra Motorola Mobility.

Når det kommer til elegance, sætter denne Android 2.3 smartphone en høj standard. Med en 4” touchscreen, som er perfekt til at skrive e-mails, surfe på nettet og se film, er du altid tilsluttet, opdateret og underholdt – uanset om du er på arbejde, hænger ud med vennerne eller er i byen.

Til fotoentusiasten findes et 8 megapixel kamera med autofokus og blitz, der lader dig tage billeder af bedste kvalitet. Med de præinstallerede apps deler du derefter hurtigt billederne med familie og venner via dine sociale netværk.

Men der er en særlig grund til, at vi kalder den en smartphone. Ved at bruge Motorola MotoSwitch grænseflade lærer MOTOLUXE, hvem du taler mest med og hvilke apps du bruger mest og sætter dem i centrum for dig.

Social Graph gør, at du enkelt og hurtigt kan kommunikere med dem, der betyder mest. Den lærer sig, hvilke kontakter, der er vigtigst for dig og anvender informationerne til at opbygge din hjemmeskærm. Jo mere du kommunikerer med nogen – jo større bliver personens ikon. For at gøre din anvendelse af apps enklere findes også Activity Graph, som laver skræddersyede menuer, alt efter hvordan du anvender dine apps. Med Music Now spiller du den musik, du synes bedst om og Smart Gallery viser dine favoritbilleder opdelt i album.

Med MOTOLUXE GPS behøver du aldrig være urolig for ikke at komme derhen, hvor det sker. Selvfølgelig er MOTOLUXE også udrustet med BlueTooth, for hurtig tilslutning med andre enheder, og tilgang til AndroidMarket, din portal med tusindvis af applikationer, spil, musik, bøger og film.

MOTOLUXE er også udstyret med en minimalistisk designet aflang stribe, som lyser op for at påminde dig om ubesvarede opkald, SMS eller e-mails, også når hovedskærmen er slukket.

“Ved at kombinere et stilrent design med Androids hjerne, tror vi, at MOTOLUXE er perfekt til et marked, hvor forbrugerne vil have den seneste teknik uden at gå på kompromis med designet”, siger Victoria McManus, marketing direktør, UK & Nordics, Motorola Mobility. ”Denne smartphone har ikke bare en stor skærm og de seneste funktioner, den er også prissat, så den ikke tager for meget af dit budget.”

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (2)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#2 Svend Eriksen

Enig. Og til 2200 kroner vil jeg mene at der er en del andre og bedre telefoner man bør overveje før.

Men som Torben siger: Hvad i alverden er meningen med den artikel? Er det en reklame, en anmeldelse, et blogindlæg eller hvad?

  • 2
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere