Mobilepay slår rekord med 38,8 mio. betalinger i juni

Illustration: Danske Bank
Flere onlinebetalinger og et genåbnet samfund har betydet, at Mobilepay har slået rekord for antal overførsler i sommer, fortæller adm. direktør i virksomheden.

Denne sommer har betalingsappen Mobilepay slået sin egen rekord for antallet af overførsler, og det gælder især for erhvervsbetalinger.

Det skriver Børsen.

I juni sendte brugerne penge til hinanden 38,8 millioner gange til en samlet volumen af 13,9 milliarder kroner. I juli faldt det antal en smule til omkring 36 millioner overførsler, hvilket er 14 procent flere sammenlignet med samme måned sidste år. Der blev i alt sendt 13,5 milliarder kroner i juli.

Antallet af erhvervstransaktioner er på nuværende tidspunkt 45 procent højere end samme periode sidste år, og det skyldes blandt andet flere onlinebetalinger med Mobilepay og flere betalinger med appen i fysiske butikker.

Læs også: Mere end 100 milliarder ruller gennem Mobilepay i 2019: »Er blevet en central del af Danmarks betalingsinfrastruktur«

Ifølge Claus Bunkenborg, adm. direktør i Mobilepay, kan appens boost også skyldes, at samfundet er åbnet igen, så folk kommer ud med pengepungen:

»Samfundet er åbnet, og danskerne er kommet ud igen. Der er en masse ting, man skal have indhentet, en masse mennesker, man skal se og en masse aktiviteter at gå til,« siger han til Børsen.

Han uddyber, at appen både før og under coronakrisen er vokset, og det regner han med vil fortsætte.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere