Mobilepay slår rekord med 38,8 mio. betalinger i juni

6. august 2021 kl. 10:22
Mobilepay slår rekord med 38,8 mio. betalinger i juni
Illustration: Danske Bank.
Flere onlinebetalinger og et genåbnet samfund har betydet, at Mobilepay har slået rekord for antal overførsler i sommer, fortæller adm. direktør i virksomheden.
Artiklen er ældre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Denne sommer har betalingsappen Mobilepay slået sin egen rekord for antallet af overførsler, og det gælder især for erhvervsbetalinger.

Det skriver Børsen.

I juni sendte brugerne penge til hinanden 38,8 millioner gange til en samlet volumen af 13,9 milliarder kroner. I juli faldt det antal en smule til omkring 36 millioner overførsler, hvilket er 14 procent flere sammenlignet med samme måned sidste år. Der blev i alt sendt 13,5 milliarder kroner i juli.

Antallet af erhvervstransaktioner er på nuværende tidspunkt 45 procent højere end samme periode sidste år, og det skyldes blandt andet flere onlinebetalinger med Mobilepay og flere betalinger med appen i fysiske butikker.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ifølge Claus Bunkenborg, adm. direktør i Mobilepay, kan appens boost også skyldes, at samfundet er åbnet igen, så folk kommer ud med pengepungen:

»Samfundet er åbnet, og danskerne er kommet ud igen. Der er en masse ting, man skal have indhentet, en masse mennesker, man skal se og en masse aktiviteter at gå til,« siger han til Børsen.

Han uddyber, at appen både før og under coronakrisen er vokset, og det regner han med vil fortsætte.

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger