Mobil netneutralitet under behandling

Reglerne for netneutralitet på det amerikanske mobile internet bliver muligvis strammet.

Snart bliver det amerikanske mobile internet muligvis underlagt samme for netneutralitet som almindelig bredbånd i USA. Det skriver Reuters.

Hidtil har de mobile internetudbydere i USA ikke været underlagt samme regler for netneutralitet som almindelige bredbåndsudbydere. For mens det er ulovligt for almindelige internetudbydere at begrænse eller blokere lovlig internettrafik, er det fuldt ud lovligt for de mobile udbydere.

Det mener forbrugergrupper og internetvirksomheder som Google og Facebook ikke er rimeligt. Flere og og flere tilgår nemlig internet via de mobile platforme, og derfor bør samme regler gælde her, lyder kritikken af den nuværende lovgivning.

Det har nu fået de amerikanske myndigheder til at melde ud, at de vil undersøge om reglerne skal ændres.

De mobile internetudbydere advarer dog om, at det i sidste ende kan betyde langsommere internet for forbrugerne, hvis det ikke længere er muligt at regulere den mobile internet trafik.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (1)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Milos Game

Det er vel lige meget hvilken slags enhed man bruger til at gå på nettet med - net er net. Egentligt burde det vel være billigere for mobil net, fordi virksomheder laver mobile websites og apps, der benytter mindre trafik end PC'en, og dermed mindre belastning. Hvad er problemet og hvorfor siger de mobile internetudbydere at det kan betyde langsommere internet for forbrugerne?

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere