Minimale Microsoftopdateringer i morgen

Kun sølle to opdateringer bliver det til i morgen, når den månedlige frigivelse af Windows-opdateringer finder sted.

System- og sikkerhedsadministratorer kan trække vejret med den vis lettelse. Microsofts månedlige patchcyklus omfatter denne gang kun to opdateringer. Den ene betegnes som kritisk, mens den anden beskrives som alvorlig.

Ironisk nok omfatter ingen af de sikkerhedsbrister, som lukkes af opdateringerne, Windows Vista, der ellers har svært ved at vinde indpas i den professionelle verden.

Flere iagttagere undlader da heller ikke at gøre opmærksom på, at hvis systemadministratorerne havde opdateret alle deres klienter til Vista, havde de helt undgået at patche operativsystemet i denne måned.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (1)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Flemming Sørensen

"Flere iagttagere undlader da heller ikke at gøre opmærksom på, at hvis systemadministratorerne havde opdateret alle deres klienter til Vista, havde de helt undgået at patche operativsystemet i denne måned."

...men så havde de sikkert haft rigeligt med andre problemer at se til. Som f.eks. Windows programmer der ikke kan køre på Windows ;-) (Hvis jeg husker rigtigt er de problemer ikke løst endnu, men jeg kan da tage fejl)

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere