Microsofts smartwatch kan være på markedet før jul

Der er indtil videre sparsomme oplysninger om Microsofts smartwatch, men nye oplysninger siger, at det kommer indenfor nogle få uger.

Der har længe været rygter om, at Microsoft vil ind på markedet for wearables og smartwatches. Og nu skriver ZDnet, at den officielle annoncering af urene kan komme fra Microsoft indenfor få uger,

Der er kun sparsomme detaljer om enheden, men det forventes, at Microsoft vil lancere det med et fokus på sundhed. Uret skal blandt andet kunne følge hjerterytmen hos brugeren. De data vil Microsoft kunne bruge til at følge sundheden hos brugere og udvikle apps ud fra.

Ifølge de første rapporteringer om enheden skal den have to dages batteri-tid, hvilket er dobbelt så meget som det kommende ur fra Apple og Android-urene fra Motorola, LG og Samsung.

Siden maj er rygterne gået på, at Microsofts smartwatch skal være kompatibelt med både Windows Phone, Android og iOS, hvilket ifølge ZDnet svarer til Microsoftts direktørs cross-platform-strategi.

På trods af, at interessen for Microsofts smartwatch har været ringe i forhold til Apples udgave, så forsøger Microsoft alligevel at slå Apple på målstregen. Microsofts smartwatch forventes nemlig at komme på markedet allerede før jul.

Men ifølge ZDnet er det store spørgsmål, hvorvidt Microsoft kan skabe en enhed, der har store appel til markedet end de, der hidtil er derude.

Smartwatches har indtil videre fået en lunken modtagelse. Men kategorien forventes at vokse hurtigt de kommende år. 2,7 millioner wearables (både briller, ure og andet) er leveret i første kvartal af 2014, men det forventes at stige ti 43,2 millioner i 2015, hvoraf 28 millioner vil være smartwatches.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere