Microsofts panoramatjeneste kan nu importere videostilbilleder

Microsofts gratis software Image Composite Editor understøtter nu importering af videoer til panoramabilleder.

Image Composite Editor (ICE) understøtter nu import af videoer til kreering af de populære panoramabilleder, som ICE er særligt kendt for. Den gratis software fra Microsoft Research er tilgængelig i dag.

Læs også: Flotte 3D-effekter med gratis webservice

Med ICE kan man nemt lave gigapixelbilleder, ved at samle en række billeder. Det betyder, at du kan få imponerende panoramabilleder med helt utrolige detaljer. Panoramabillederne, du skaber, kan bl.a. ses i 3D, når man bruger fototjenesten Photosynth.

Når du laver panoramaer fra flere billeder, kan du komme ud for, at noget af baggrunden mangler på grund af forskellige kameravinkler. Ved hjælp af en algoritme udfylder programmet selv den manglende del af billedet, på samme måde som Adobe Photoshops content aware fill fungerer på.

Med ICE 2 kan man nu importere videoer og bruge stilbillederne til at lave panoramaer. I videoen kan du vælge, hvilke elementer, der skal bruges i det endelige billede - eksempelvis en person, der er i bevægelse, så de fremkommer flere gange. Du kan se, hvordan det helt præcist foregår i videoen herunder.

Du kan hente ICE 2 gratis hos Microsoft Research

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (1)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere