Microsofts nye app giver adgang til din Android-telefon fra Windows

Og Timeline-funktionen kommer til din mobil ...

Microsoft har som bekendt ikke haft stor succes på mobilfronten, men nu kommer selskabet med et fremstød, som skal bidrage til at knytte Android-telefonerne tættere til Windows.

På et pressearrangement i denne uge offentliggjorde Microsoft en ny app kaldet Your Phone – som er en slags spejl-applikation. Du kan se en demonstration af den i videoen øverst i artiklen.

Sms'er og mobilbilleder på pc'en

Your Phone fungerer ved at give dig umiddelbar adgang til sms'er og billeder på Windows-pc'en, således at man bl.a. slipper for a sende billeder via e-mail.

Timeline på telefonen. Illustration: Microsoft

Billeder vil dukke opp i appen på pc'en, idet man tager dem, og man kan også let trække og slippe billeder fra telefonen over til pc'en og derudover kunne kopiere og redigere billederne direkte på pc'en.

Ud over dette kan man altså også sende sms'er fra Android-telefonen med pc'en, sådan at man kan bruge tastaturet og ikke behøver at grave mobilen frem, hvis man sms'er med nogen, mens man bruger pc'en.

Timeline på mobil

Microsoft kunne desuden offentliggøre, at Timeline-funktionen bliver tilgængelig på mobil. Timeline er en visuel tidslinje, hvor man kan hoppe tilbage i tid for at få oversigt over og åbne applikationer, filer og websider, som man tidligere har besøgt eller arbejdet med.

Med funktionen tilgængelig på mobil kan man altså nu gøre dette fra den mobile enhed. Android-versionen af den nye funktionalitet starter i en prøveudgave via Microsoft Launcher-appen. iPhone-versionen er også på vej.

En demonstrationsvideo af Timeline på mobil kan du se i videoen under.

Artiklen er fra digi.no.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (5)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Jan Vennike

Your Phone lyder som det jeg har ledt efter, da jeg pt bruger Myphoneexplorer og den ser ud til at være lavet i VB6 ;-)

MEN

For at bruge Your Phone, skal man så på begge enheder logge på med sin Microsoft konto - og jeg syntes det er alt rigeligt at Google har snablen i min tlf, behøves ikke også Microsoft.

Så jeg bliver hos Myphoneexplorer, hvor man bare forbinder med Wifi/Bluetooth direkte mellem pc og tlf og der ikke er nogen form for login andet end at man skal validere kontakten ved oprettelsen med en kode

  • 7
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere