Skype-køb godkendt af handelskommission

Microsoft har fået godkendelse til Skype-købet af den amerikanske føderale handelskommission. Dermed er milliardhandlen er nu et skridt tættere på at være lukket.

Microsoft har fået godkendelse fra den føderale handelskommission, FTC, til at købe VOIP/video-udbyderen Skype. I maj udmeldte Microsoft, at software-giganten ville købe Skype for 8,5 milliarder dollar, og fusionen ser nu ud til at være et skridt nærmere.

FTC skal godkende større handler og fusioner som denne, og virksomhedsovertagelsen kan derfor kun ske ved en før-fusions notifikation, som skal vente på godkendelse fra regeringen. Alle formelle papirer og tilladelser til handlen burde være afsluttet i dette kalenderår.

Microsoft har meldt ud, at de fortsat vil støtte Skype-klienter til ikke-Microsoft platforme. Når fusionen er endelige gennemført regner Microsoft også med at tilføje Skype til Xbox og Kinect-spillekonsoller samt til devices med Windows Phone OS.

Derudover planlægger de at forbinde alle Skypebrugere via Microsoft Lync, Outlook og via Xbox Live kommunikations servere. Det skriver PC World.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (2)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere