Microsoftkendere forventer Windows 10 for mobiler

Når der i næste uge holdes et stort Windows-arrangement, forventer Microsoftkendere, at Windows 10 for mobiler kommer på programmet.

Windows 10 er lige om hjørnet. 21. januar holder Microsoft et stort Windows-arrangement, hvor der sandsynligvis vil blive præsenteret meget nyt om det kommende Windows 10 og webbrowseren Spartan – og så forventer en blogger på ZDnet at se det første glimt af Windows 10 for smartphones.

Kendere af Microsoft mener, at selskabet til konferencen vil køre en testversion af Windows 10 Mobile, som systemet formentligt kommer til at hedde. Ligeledes vil testversionen blive gjort tilgængelig. Lidt ligesom det skete i efteråret, da en Windows 10 testversion blev frigivet kort efter offentliggørelsen.

Bloggeren Mary Jo Foley skriver på ZDnet, at Microsoft hen over weekenden gjorde en app tilgængelig i Microsoft Phone Store. Appen er lige nu begrænset til kun at kunne bruges af Microsoft-ansatte, men mange af de, der følger Microsoft tror på, at appen er en hjælp til at kunne se, det kommende Windows 10 Mobile, og at den bliver gjort tilgængelig under eller kort efter Windows-arrangementet.

Det er også sandsynligt at Microsoft benytter lejligheden 21. januar til at vise deres seneste udgave af Windows 10 til PC'er.

Gabe Aul, som leder Microsofts Data and fundamentals i Operative Systems Group – og som er leder af Windows Insider-programmet – har tweetet, at Microsoft vil afsløre udgivelsesdatoen for kommende Windows 10 previews 21. januar.

Ligeledes forventer Mary Jo Foley af Microsoft viser den nye browser Spartan. Microsoft har ikke udsendt nogen agenda eller nogen information for, hvad de vil vise 21. januar. Men man regner med, at Microsoft vil livestreame morgenens hovedtale.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (2)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere