Microsoft: Vi vil ikke selv producere smartphones

Efter Microsoft meldte sig som tablet-producent spekulerede mange i, at virksomheden ville lave samme nummer med smartphones. Nu afviser Microsoft spekulationerne. Analytikere tror dog, det kan ende med, at Microsoft køber Nokia.

Straks efter at Microsoft for nyligt sprang ud som pc-producent med en tablet-laptop hybrid, blev der spekuleret i om Microsoft ville bruge samme strategi på smartphone-markedet.

Nu afviser Microsoft alle spekulationer om, at softwarevirksomheden skulle kaste sig ud i hardwareproduktion af smartphones. Det skriver InformationWeek.

I samme åndedræt afslører softwaregiganten, at Microsoft har adskillige samarbejdspartnere, der skal producere Windows Phone 8-enheder, blandt andre HTC, Nokia, Samsung, og Huawei.

Flere analytikere tror dog, at Microsoft i sidste ende kunne finde på at købe Nokia, da aktierne falder, og Microsoft allerede har kastet milliarder efter Nokias Windows Phone-satsning.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (1)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Jesper Heden

Hvad skulle Greg Sullivan, senior marketing manager for Windows Phone ellers sige?

Hvis man nu havde spurgt ham for nogle dage siden om Microsoft nogen sinde ville lave en taplet ville svaret nok også være "No, we do not." Og den ville stadig være blevet lanceret :) Der går nok nogle måneder - så annoncere de at der vil komme en Microsoft telefon om ikke andet for at bringe Nokia aktien længere ned så for så at købe Nokia.

  • 1
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere