Microsoft undersøger 10 fejl i nyeste Windows 10-opdatering

Illustration: Microsoft
Den seneste opdatering af Windows 10 udkom i går, den 27. maj. I dag fremgår det på virksomhedens hjemmeside, at man er i gang med at undersøge 10 fejl.

Microsoft udgav i går sin seneste opdatering af Windows 10, Windows 10 2004, og udrulningen er nu begyndt verden over.

Allerede i dag er Microsoft imidlertid i gang med at undersøge 10 fejl i opdateringen, skriver Bleeping Computer.

Læs også: Microsoft dropper support til 32-bit versioner af Windows 10

Man har tilføjet fejlene til listen over kendte fejl på Microsofts hjemmeside og sørget for, at enheder, der kan blive påvirket af fejlene, ikke bliver tilbudt den seneste opdatering.

Microsoft anbefaler derfor heller ikke, at man manuelt går ind og installerer opdatering, før problemerne er løst.

Problemer med Bluetooth, GPU’er og Thunderbolt

Nogle af problemerne, som undersøgelse i Windows 10 2004 -og Windows Server 2004-udgivelserne, forhindrer enheder i at oprette forbindelse til mere end en Bluetooth-enhed, forårsager problemer med opdateringsfrekvensen for enheder med Intel GPU'er.

Desuden opstår der fejl, når der tilsluttes eller frakobles en Thunderbolt-dock .

Læs også: Brugere: Windows 10-opdatering fejler under installation og er skyld i BSOD

Andre problemer forårsages, når ældre drivere til Nvidia-skærmadaptere (GPU) er installeret, det kan føre til uventet genstart for nogle enheder.

Microsoft og leverandørerne bag driverne eller firmwaren arbejder på en løsning af kompatibilitetsproblemerne.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (4)
sortSortér kommentarer
 • Ældste først
 • Nyeste først
 • Bedste først
#1 Kenneth Schack Banner

Jeg synes det er meget mærkeligt, hvis man manuelt kan installere opdateringen, men automatisk kan Microsoft tilbageholde den.. Får brugerne en information på deres enhed mon besked om at der er visse fejl før de installere den manuelt?

 • 0
 • 0
#2 Jakob Dahl

Det kommer an på fejlen. Hvis den er kategoriseret som en blokerende fejl kan man heller ikke installere den manuelt. Det kan dog være lidt kryptisk at finde ud af hvorfor, nogen gange oplever man bare at Update Assistant stopper ved at pct. tal oppe 90 erne og så skal man vide hvor i en xml fil man skal finde den præcise blokering. Hvis man så virkeligt vil have den opdatering er den eneste måde at få den er at gå i release preview /Jakob

 • 0
 • 0
#3 Leif Rump

Jeg opdaterede Windows10 i fuld tillid til at der intet ville ske med funktionaliteten i min computerinstallation.

Mens der ingen problemer var, og er, med forbindelsen til min gamle CanoScan 4400F, forsvandt forbindelsen til min næsten helt nye Canon printer, og det er ikke lykkedes mig at genoprette den.

Gode forslag modtages med taknemlighed.

Leif Rump

p.s. Det var bedre i gamle dage med en Amstrad - der var grænser for katastroferne, og gik det galt, kunne man bare genindstalle styresystemet fra det medfølgende kasettebånd!

 • 0
 • 0
#4 Ditlev Petersen

Ca, hver tredje gang, jeg starter en Windows-maskine, så ender jeg med at savne en mainframe. Hvis man tænker over, hvor tit "noget" går galt, og hvor meget tid man faktisk bruger på at få tingene til at køre, så er moderne pc'ere blevet den store dræber. Mainframes havde også problemer, men det var noget, som 5-7 systemfolk kunne ordne - for 3000 brugere.

 • 0
 • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere