Microsoft undersøger 10 fejl i nyeste Windows 10-opdatering

4 kommentarer.  Hop til debatten
Microsoft undersøger 10 fejl i nyeste Windows 10-opdatering
Illustration: Microsoft.
Den seneste opdatering af Windows 10 udkom i går, den 27. maj. I dag fremgår det på virksomhedens hjemmeside, at man er i gang med at undersøge 10 fejl.
28. maj 2020 kl. 11:48
errorÆldre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Microsoft udgav i går sin seneste opdatering af Windows 10, Windows 10 2004, og udrulningen er nu begyndt verden over.

Allerede i dag er Microsoft imidlertid i gang med at undersøge 10 fejl i opdateringen, skriver Bleeping Computer.

Man har tilføjet fejlene til listen over kendte fejl på Microsofts hjemmeside og sørget for, at enheder, der kan blive påvirket af fejlene, ikke bliver tilbudt den seneste opdatering.

Microsoft anbefaler derfor heller ikke, at man manuelt går ind og installerer opdatering, før problemerne er løst.

Problemer med Bluetooth, GPU’er og Thunderbolt

Nogle af problemerne, som undersøgelse i Windows 10 2004 -og Windows Server 2004-udgivelserne, forhindrer enheder i at oprette forbindelse til mere end en Bluetooth-enhed, forårsager problemer med opdateringsfrekvensen for enheder med Intel GPU'er.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Desuden opstår der fejl, når der tilsluttes eller frakobles en Thunderbolt-dock .

Andre problemer forårsages, når ældre drivere til Nvidia-skærmadaptere (GPU) er installeret, det kan føre til uventet genstart for nogle enheder.

Microsoft og leverandørerne bag driverne eller firmwaren arbejder på en løsning af kompatibilitetsproblemerne.

4 kommentarer.  Hop til debatten
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
4
9. juni 2020 kl. 15:14

Ca, hver tredje gang, jeg starter en Windows-maskine, så ender jeg med at savne en mainframe. Hvis man tænker over, hvor tit "noget" går galt, og hvor meget tid man faktisk bruger på at få tingene til at køre, så er moderne pc'ere blevet den store dræber. Mainframes havde også problemer, men det var noget, som 5-7 systemfolk kunne ordne - for 3000 brugere.

3
9. juni 2020 kl. 14:48

Jeg opdaterede Windows10 i fuld tillid til at der intet ville ske med funktionaliteten i min computerinstallation.

Mens der ingen problemer var, og er, med forbindelsen til min gamle CanoScan 4400F, forsvandt forbindelsen til min næsten helt nye Canon printer, og det er ikke lykkedes mig at genoprette den.

Gode forslag modtages med taknemlighed.

Leif Rump

p.s. Det var bedre i gamle dage med en Amstrad - der var grænser for katastroferne, og gik det galt, kunne man bare genindstalle styresystemet fra det medfølgende kasettebånd!

2
30. maj 2020 kl. 13:42

Det kommer an på fejlen. Hvis den er kategoriseret som en blokerende fejl kan man heller ikke installere den manuelt. Det kan dog være lidt kryptisk at finde ud af hvorfor, nogen gange oplever man bare at Update Assistant stopper ved at pct. tal oppe 90 erne og så skal man vide hvor i en xml fil man skal finde den præcise blokering. Hvis man så virkeligt vil have den opdatering er den eneste måde at få den er at gå i release preview /Jakob

1
28. maj 2020 kl. 19:04

Jeg synes det er meget mærkeligt, hvis man manuelt kan installere opdateringen, men automatisk kan Microsoft tilbageholde den.. Får brugerne en information på deres enhed mon besked om at der er visse fejl før de installere den manuelt?