Microsoft udlover 680.000 kroner til alle, der påviser alvorlige fejl i Windows

Illustration: leowolfert/Bigstock
Windows har netop fordoblet dusøren for indrapportering af sikkerhedsfejl. Det sker i forlængelse af lanceringen af Windows 10.

Det skal ifølge Windows være lige så lukrativt at beskytte et it-system som at angribe det.

»Til alle Microsofts venner, hackere og forskere: Vil du hjælpe med at beskytte vores kunder og forbedre et af vores mest populære produkter? Og tjene penge på det? Giv dig til kende…«

Sådan skriver Microsoft indledningsvis i deres dusørprogram, som har kørt officielt i to år. Programmet er nu blevet udvidet, så det både gælder generelle sikkerhedstrusler i Windows samt visse apps og sikkerhedstrusler mod det seneste styresystem, Windows 10.

Ydermere udloves der fortsat dusører på 30.000 USD (170.000 kr.) for afsløringer af autentikationsfejl i Microsoft Account-systemet (MSA) og Azure Active Directory (AAD). Denne dusør halveres dog d. 5 oktober, hvor de fleste og mest alvorlige fejl forventes at være rettet.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (1)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Kristian Erik Munk

Der mangler i titel "Op til 100.000 Dollars" 671.810 dkr. Der er hvis der læses direkte på Microsoft bounty site. Op til 100.000 dollars i bounty. Kommer an på hvilken bounty program du finder sikkerheds fejl til. Og hvilken valutakurs, der veksles til. Og hvor graverende fejlen er. Læs gerne mere på deres faq under getting started. Der er også alders og andre krav. https://technet.microsoft.com/da-dk/security/dn425055#

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere