Microsoft udlover 680.000 kroner til alle, der påviser alvorlige fejl i Windows

11. august 2015 kl. 15:591
Windows har netop fordoblet dusøren for indrapportering af sikkerhedsfejl. Det sker i forlængelse af lanceringen af Windows 10.
Artiklen er ældre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Det skal ifølge Windows være lige så lukrativt at beskytte et it-system som at angribe det.

»Til alle Microsofts venner, hackere og forskere: Vil du hjælpe med at beskytte vores kunder og forbedre et af vores mest populære produkter? Og tjene penge på det? Giv dig til kende…«

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sådan skriver Microsoft indledningsvis i deres dusørprogram, som har kørt officielt i to år. Programmet er nu blevet udvidet, så det både gælder generelle sikkerhedstrusler i Windows samt visse apps og sikkerhedstrusler mod det seneste styresystem, Windows 10.

Ydermere udloves der fortsat dusører på 30.000 USD (170.000 kr.) for afsløringer af autentikationsfejl i Microsoft Account-systemet (MSA) og Azure Active Directory (AAD). Denne dusør halveres dog d. 5 oktober, hvor de fleste og mest alvorlige fejl forventes at være rettet.

1 kommentar.  Hop til debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
1
13. august 2015 kl. 19:19

Der mangler i titel "Op til 100.000 Dollars" 671.810 dkr. Der er hvis der læses direkte på Microsoft bounty site. Op til 100.000 dollars i bounty. Kommer an på hvilken bounty program du finder sikkerheds fejl til. Og hvilken valutakurs, der veksles til. Og hvor graverende fejlen er. Læs gerne mere på deres faq under getting started. Der er også alders og andre krav.https://technet.microsoft.com/da-dk/security/dn425055#