Microsoft trækker stikket på Adobe Flash til sommer

Microsoft trækker stikket på Adobe Flash til sommer
Illustration: Adobe Systems Incorporated.
Det lakker mod enden for Adobe Flash, som til juli skal fjernes fra Microsofts enheder. Tech-giganten er den seneste af en række andre store virksomheder, der stopper med at bruge softwaren.
5. maj 2021 kl. 09:23
errorÆldre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Til sommer skal vi vinke farvel til Adobe Flash på Microsoft-computere, da tech-giganten planlægger at fjerne softwaren fra sine enheder med en ny opdatering.

Det skriver The Verge.

Opdateringen til Windows 10 kaldet “Update for Removal of Adobe Flash Player” fjerner permanent softwaren som en komponent i operativsystemet og bliver obligatorisk i starten af juli. Hvis man opdaterer sin enhed til Windows 10 21H1, som Microsoft sandsynligvis vil begynde at rulle ud i denne måned, fjerner det også Flash.

Softwaren er allerede slettet fra Edge-browseren med en opdatering, mange enheder har hentet og installeret automatisk. Andre store browsere som Apples Safari og Googles Chrome blokerede Flash tilbage i 2016. I slutningen af sidste år stoppede selv Adobe med at understøtte softwaren.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Microsofts opdatering vil også være tilgængelig for ældre operativsystemer som Windows 8.1, Windows Server 2012 og Windows Embedded 8 Standard.

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger