Microsoft tilbagekalder Windows-opdatering

En patch til Windows har fået computere til at gå ned eller blive ved med at genstarte. Microsoft anbefaler brugere at afinstallere opdateringen.

Microsoft har fjernet linket til en august-opdatering til Windows og anbefaler alle brugere at fjerne den fra computeren. Det sker efter softwaregiganten har konstateret flere fejl ved opdateringen, skriver amerikanske PCworld.

Allerede fredag udsendte Microsoft en sikkerhedsbesked om problemer med patchen. Sikkerhedsmeddelelsen gælder for Windows 8 og Windows 8.1, men også for en række andre Microsoft-produkter.

Ifølge Microsoft drejer problemet sig om fire individuelle opdateringer, som er en del af den samlede august-opdatering. Problemerne tæller blandt andet en fejl, der får computeren til at give beskeden ’0x50 Stop error message’ og genstarte gentagende gange.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk

Følg forløbet

Kommentarer (4)

Kommentarer (4)
Mikkel Larsen

Det er dog ikke kun W8+8.1 som er ramt, min Win7 Bærbar blev ramt, lavede rollback og tjekkede de updates den ville have installeret og denne (KB2976897) var en af dem, samt den er i listen over de opdateringer de nævner.
Om denne var grunden til det tør jeg ikke sige, men har ikke haft problemet siden jeg skjulte den :)

Henrik Grouleff

Jeg har haft problemet på 11 win7-64bit maskiner, der alle var sat til automatisk opdatering.

MS var 3-4 dage om at anerkende problemet, idet de først fredag d. 15-08-2014 fjernede de fejlbehæftede patches.

Se Microsoft security bulletin MS14-045

De fejlbehæftede patches omfatter ikke KB2976897, men derimod KB2982791, KB2970228, KB2975719 og KB2975331 - 2 for win 7 og 2 for win 8.

"Allerede fredag udsendte Microsoft...." burde nok have været "Først fredag udsendte Microsoft....". Det er under al kritik, at der går 3 dage inden man anerkender et problem, der detaljeret er beskrevet f.eks.her

Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Pressemeddelelser

Affecto Denmark reaches highest Microsoft Partner level

Affecto Denmark, a leading provider of data-driven solutions, has reached the highest level in the Microsoft partner ecosystem: Managed Partner.
22. jun 2017

Innovate your business with Affecto's IoT Explorer Kit

Are you unsure if Internet of Things fits your business strategy?
31. maj 2017

Big Data Lake Summit: Fast and Trusted Insights

If you want to outpace, outsmart and outperform your competition in a digital world, you need trusted data that can be turned into actionable business insights at speed.
24. apr 2017