Microsoft tilbagekalder Windows-opdatering

Illustration:
En patch til Windows har fået computere til at gå ned eller blive ved med at genstarte. Microsoft anbefaler brugere at afinstallere opdateringen.

Microsoft har fjernet linket til en august-opdatering til Windows og anbefaler alle brugere at fjerne den fra computeren. Det sker efter softwaregiganten har konstateret flere fejl ved opdateringen, skriver amerikanske PCworld.

Allerede fredag udsendte Microsoft en sikkerhedsbesked om problemer med patchen. Sikkerhedsmeddelelsen gælder for Windows 8 og Windows 8.1, men også for en række andre Microsoft-produkter.

Ifølge Microsoft drejer problemet sig om fire individuelle opdateringer, som er en del af den samlede august-opdatering. Problemerne tæller blandt andet en fejl, der får computeren til at give beskeden ’0x50 Stop error message’ og genstarte gentagende gange.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (4)
Mikkel Larsen

Det er dog ikke kun W8+8.1 som er ramt, min Win7 Bærbar blev ramt, lavede rollback og tjekkede de updates den ville have installeret og denne (KB2976897) var en af dem, samt den er i listen over de opdateringer de nævner.
Om denne var grunden til det tør jeg ikke sige, men har ikke haft problemet siden jeg skjulte den :)

Henrik Grouleff

Jeg har haft problemet på 11 win7-64bit maskiner, der alle var sat til automatisk opdatering.

MS var 3-4 dage om at anerkende problemet, idet de først fredag d. 15-08-2014 fjernede de fejlbehæftede patches.

Se Microsoft security bulletin MS14-045

De fejlbehæftede patches omfatter ikke KB2976897, men derimod KB2982791, KB2970228, KB2975719 og KB2975331 - 2 for win 7 og 2 for win 8.

"Allerede fredag udsendte Microsoft...." burde nok have været "Først fredag udsendte Microsoft....". Det er under al kritik, at der går 3 dage inden man anerkender et problem, der detaljeret er beskrevet f.eks.her

Log ind eller Opret konto for at kommentere
Pressemeddelelser

Welcome to the Cloud Integration Enablement Day (Bring your own laptop)

On this track, we will give you the chance to become a "Cloud First" data integration specialist.
15. nov 2017

Silicom i Søborg har fået stærk vind i sejlene…

Silicom Denmark arbejder med cutting-edge teknologier og er helt fremme hvad angår FPGA teknologien, som har eksisteret i over 20 år.
22. sep 2017

Conference: How AI and Machine Learning can accelerate your business growth

Can Artificial Intelligence (AI) and Machine Learning bring actual value to your business? Will it supercharge growth? How do other businesses leverage AI and Machine Learning?
13. sep 2017