Microsoft til it-chefer: Start Windows-opgradering nu

Det bliver ikke en dårlig Vista-oplevelse at skifte til Windows 7 straks efter lancering, lover Microsoft, med udgangspunkt i eksempler på virksomheder, der allerede har taget Windows 7 i brug.

Vent til første service pack, før du overhovedet overvejer at skifte til ny udgave af Windows, lyder en tommelfingerregel for it-chefer, der ikke ønsker at sprede børnesygdomme i virksomhedens it-system.

Men den regel gælder ikke længere, lover Microsoft, der nu har travlt med at slå på tromme for Windows 7 blandt erhvervsbrugere, da forgængeren Windows Vista blev ignoreret af langt størstedelen af dem. Det skriver Infoworld.com.

Lige nu er hovedbudskabet, at man ikke skal forvente de samme problemer, som Windows Vista gav, da det blev lanceret. Dengang manglede der drivere til en hel del hardware, og styresystemet kunne ikke bruges sammen med mange vigtige forretningsapplikationer.

Men denne gang ser det helt anderledes ud, proklamerer Microsoft og undskylder for al balladen i forbindelse med Windows Vista.

»Vi har lært lektien og har lagt en stor indsats for virkelig at fjerne gnidningerne ved at skifte, før vi går ud med styresystemet. Vi er nu meget mere proaktive, og vi fortæller kunderne: Du behøver ikke at vente,« siger Gavriella Schuster, produktchef hos Microsoft, til Infoworld.

Microsoft præsenterede mandag en række eksempler på amerikanske kunder, der allerede er skiftet til Windows 7 i virksomheden. Og der er penge at spare, fordi administrationen af computerne bliver nemmere, lød budskabet fra Microsoft.

Således har Miamis bystyre meldt tilbage om en besparelse på 270 kroner pr. computer om året, alene på grund af mulighederne for at håndtere strømspare-indstillinger gruppevis.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (4)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere