Microsoft stopper Windows 10-opdatering efter meldinger om slettede dokumenter

Illustration: Microsoft
Windows 10-brugere klager over slettede dokumenter efter oktober-opdatering. Nu har Microsoft sat udrulningen på pause.

Microsoft har stoppet udrulningen af den seneste Windows 10-oktober opdatering, efter meldinger fra brugere om at den har slettet blandt andet dokumenter fra deres pc.

Det skriver The Verge.

»Vi har sat udrulningen af Windows 10-oktober opdateringen (version 1809) på pause for alle brugere, mens vi undersøger isolerede meldinger om brugere, der mangler nogle filer efter opdateringen,« skriver Microsoft på support-siden for Windows Update.

Læs også: Oktober-opdatering til Windows 10 giver bøvl med visse Intel-drivere

Microsoft anbefaler ramte brugere at kontakte virksomheden direkte og begrænse brugen af enheden, hvis de oplever problemer, skriver de på supportsiden. Personer, der har downloadet opdateringen manuelt, rådes til ikke at installere den, før en ny version er tilgængelig.

Andre brugere har ligeledes klaget over, at Microsoft Edge-browseren og andre apps ikke har kunnet forbinde til internettet efter opdateringen.

Som vi skrev i fredags, kan opdateringen i kombination med visse Intel-drivere også resultere i overdreven CPU-aktivitet og kortere batterilevetid på bærbare enheder. I disse tilfælde anbefaler Microsoft, at man venter på, at nye Intel-drivere er klar sammen med opdateringen.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (3)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#4 Arne Skov

Microsoft gør helt sikkert hvad de kan for at undgå fejl i opdateringer. Men det er vel en stor opgave, så det kan altså gå galt. Men når det går galt og går ud over brugeres filer, så tror jeg det hænger sammen med en stigende grad af "vi ved bedst" filosofi i Windows' udviklingsteam: Der bliver tilsyneladende overhovedet ikke taget hensyn til brugernes produktivitet, når menuer skifter udseende, funktioner forsvinder, programnavne og settings skifter navne. Som om de blot tænker "Vi synes det er pænere på den måde". Og nu er turen så kommet til også at omfatte brugernes data! Hvordan i hede ..... kan udviklerne overhovedet drømme om, at foretage "oprydning" i brugernes data i forbindelse med en opdatering! (Jeg har beskrevet, hvad der gik galt her: http://www.okedb.dk/2018/10/13/alvorlig-fejl-i-windows-10-opdatering/ (hvis ellers min kilde har forstået det korrekt).

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere