Microsoft stoppede produktion af ældre konsoller i 2020: Nu skruer Sony op for PS4

Selvom der ikke bliver produceret flere Xbox One-konsoller, er de stadigvæk til at få fat på i flere butikker. Illustration: Microsoft
Xbox One produktionen stoppede i 2020, mens Sony angiveligt vil producere flere PlayStation 4-konsoller for at kompensere for manglen på den eftertragtede PS5.

Microsoft var hurtig til at stoppe produktionen af sine Xbox One-konsoller tilbage i 2020 for at fokusere på den nye generation af konsoller; Xbox Series X / S.

Det bekræfter selskabet overfor The Verge.

»For at fokusere på Xbox Series X | S, stoppede vi produktionen af alle Xbox One-konsoller ved slutningen af 2020,« siger Cindy Walker, der er Senior Director of Xbox console product marketing.

Microsoft har de seneste år haft fokus på, at der skal kunne spilles på tværs af platforme, og derfor kan både Xbox One X, Xbox One S og Xbox One spille de nyeste titler, men de bliver altså ikke produceret længere.

Sjovt nok kommer dette i kølvandet på nyheden om, at Sony har valgt en omvendt tilgang. Ifølge Bloomberg har det japanske selskab valgt at producere flere PlayStation 4-konsoller for at kompensere for manglen på den nye PlayStation 5.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere