Microsoft: Softwarekonflikt blokerer for patch-udrulning

En konflikt mellem to versioner af værktøjer til distribution af opdateringer over lokalnetværket forhindrer installationen af de seneste sikkerhedsopdateringer.

Microsoft advarer om, at en konflikt mellem to af selskabets værktøjer til automatisk udrulning af opdateringer via lokalnetværket kan betyde, at opdateringer slet ikke bliver installeret.

Konflikten findes mellem serverversionen af System Center Configuration Manager 2007 og klienter med Systems Management Services 2003.

System Center Configuration Manager 2007 er afløseren for SMS 2003, men der er altså problemer med at få de to versioner til at fungere sammen.

Ifølge Microsoft har flere kunder haft problemer med udrulningen af automatiske sikkerhedsopdateringer i miljøer, hvor begge versioner er tilstede. Det betyder, at klienterne med SMS 2003 ikke bliver opdateret.

Microsoft har udsendt en sikkerhedsadvarsel omkring problemet, selvom der ikke direkte er tale om en sikkerhedsbrist. Indirekte er der dog tale om et sikkerhedsproblem, fordi klienterne ikke bliver beskyttet med de nyeste opdateringer.

Microsoft oplyser, at selskabet arbejder på at udsende en opdatering, som skal rette op på problemet. I mellemtiden anbefaler Microsoft, at man ruller opdateringerne ud via WSUS eller via serverversionen af SMS 2003.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere