Microsoft sniger reklamer ind i Androids menuer

Illustration: photogearch/Bigstock
Mobil-applikationer fra Microsoft tilføjer et ekstra punkt i flere af Androids menuer til filhåndtering, såsom menuen til deling af filer. Det ekstra punkt er en installationsknap til flere Microsoft-applikationer.

Hvis du har installeret en app fra Microsoft på din Android-telefon, kan du være vidne til, at der lister sig reklamer for andre Microsoft-applikationer ind på telefonen.

Det skriver The Verge.

The Verge har sammen med Android Police testet flere applikationer fra Windows, og ifølge mediet tilføjer nogle mobil-applikationer fra Microsoft et ekstra punkt i flere af Androids menuer til filhåndtering, såsom menuen til deling af filer.

Den listige reklame for andre Microsoft-applikationer finder blandt andet sted, hvis brugere forsøger at dele billeder, mens der er installeret Microsoft-applikationer på deres telefoner.

De installerede applikationer medfører ifølge The Verge, at der sniger sig en ekstra knap ind i dele-menuen, hvor brugere eksempelvis opfordres til at hente Microsoft OneDrive. Hvis brugere klikker på knappen, bliver de ført til Google Play Store for at hente den ekstra applikation.

Ud over fotodeling optræder der også installations-knapper for blandt andet Excel eller PowerPoint, hvis brugeren åbner en filtype, der er kompatibel med disse applikationer.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere