Microsoft slipper Office 2010 fri til firmaer 12. maj

Den nye version af Microsofts kontorpakke bliver officielt frigivet til virksomheder den 12. maj, mens forbrugerversionen først kommer i juni.

Microsoft frigiver Office 2010 til virksomhedskunder den 12. maj. Det oplyser selskabet på dets Office-udviklingsblog.

Det har været ventet, at Microsoft ville frigive den færdige version af den nye Office-pakke til firmaer i løbet af foråret, selvom Microsoft hidtil har holdt fast i juni som officielt lanceringstidspunkt.

Microsoft vil frigive Office 2010 til virksomheder i forbindelse med et arrangement, hvor softwaregiganten også frigiver de nye udgaver af Sharepoint 2010 og Visio 2010.

Office 2010 er allerede frigivet i en Release Candidate, der typisk er den sidste udgave før den færdige Release to Manufactoring, eller RTM-udgave.

Selvom virksomheder med volumenlicenser får adgang til Office 2010 allerede 12. maj, så må forbrugerne fortsat vente til juni, oplyser Microsoft.

Selskabet har dog allerede taget hul på markedsføringen af Office 2010 til forbrugermarkedet ved at tilbyde gratis opgraderinger til kunder, der køber en ny version af Office 2007 i forbindelse med et kampagnetilbud.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (6)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#2 Jesper Lund Stocholm Blogger

Hej Thomas,

Der var også engang en, der omtalte et "internet backbone" som et "internetbagben".

Den kan jeg godt stikke ... jeg var engang til Office 2007-træning, hvor instruktøren kaldte "Office Ribbon" for "Office Ribben".

(altså det vores brystkasse er beskyttet af)

:o)

  • 0
  • 0
#5 Anders Østergaard Jensen

Fint, informativt indhold, men jeg giver jer ret i, at "frigive" ikke stemmer helt overens med det engelske "release." Journalisten burde nok overveje det glimrende danske ord 'udgive' i stedet for. For Microsoft udgiver vel deres Office-pakke på pågældende dato, ikke?

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere