Microsoft slipper første test af Office 2016 fri

16. marts 2015 kl. 16:002
Erhvervskunderne får nu mulighed for at afprøve den næste version af Microsoft Office, hvor Microsoft blandt andet har tilføjet nye sikkerhedsfunktioner.
Artiklen er ældre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Nye sikkerhedsfunktioner bør altid give it-chefen rynker i panden, for sikkerhedsfunktioner har det med at komme i vejen for samarbejdet mellem applikationer. Det er formentligt også derfor, at det netop er erhvervskunderne, som først får mulighed for at teste den kommende version af Microsofts Office-pakke.

Microsoft har netop frigivet en preview-udgave af Office 2016 til erhvervskunderne, som dog skal registrere sig for at deltage i testen.

I et blogindlæg fremhæver Microsoft de nye sikkerhedsfunktioner i kontorpakken. Det omfatter blandt andet flerfaktor-autentificering i Outlook, ligesom Microsofts funktioner til opstilling af politikker, der kan forhindre læk af fortrolige oplysninger, udvides til Word, Excel og Powerpoint. Tidligere har Microsoft tilføjet data loss prevention til Outlook, Exchange og OneDrive.

Microsoft har også arbejdet på at gøre Outlook-klienten slankere i form af mindre behov for lokal lagring og hurtigere download af nye mails.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Microsoft understreger, at der denne gang ikke er ændret i måden, hvorpå makroer og udvidelser fungerer.

2 kommentarer.  Hop til debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
2
18. marts 2015 kl. 12:10

Hvorfor ikke bare spare alle de mange penge på licenser og de evige kostbare opgraderinger af proprietært software? München gjorde det på 14.000 PCer.

LibreOffice er fx fri software som glimrende erstatter MS Office.

1
17. marts 2015 kl. 07:40

Vær opmærksom på, at hvis du benytter dig af O365 og har en "Business Premium" eller "Business Essentials" så kan du ikke aktivere dit preview. Du vil fint få lov til at komme igennem tilmeldingen men ved aktivering af pakken efter installation, vil du opleve fejl.

Det fremgår ikke tydeligt af deres egne beskrivelser men man skal have en af deres Enterprise licenser - E3 eller E4.