Microsoft retter fejl efter flere problemer med tilgængeligheden af Office 365

Illustration: dennizn/Bigstock
En fejlagtig ændring hos Microsoft betød, at driften af en række tjenester vaklede onsdag. Microsoft har nu trukket ændringen tilbage.

Microsoft har tilbagerullet en nylig ændring til virksomhedens Office 365-tjenester, fordi ændringen kan have ført til driftsproblemer med flere af tjenesterne.

Det skriver Reuters.

https://www.reuters.com/article/us-microsoft-outage/microsoft-takes-action-to-resolve-365-services-accessibility-issues-idUSKBN26S36F

Ifølge Microsoft har ændringen haft betydning for tilgængeligheden af flere tjenester. Det gælder blandt andet Microsoft Teams, Outlook, Sharepoint Online, Ondrive for Business og Outlook.com.

»Vi har tilbageført ændringen, og tjenesterne er ved at blive normaliseret«, oplyste Microsoft i et opslag på Twitter.

twitter.com/MSFT365Status

Ifølge hjemmesiden Downdetector.com oplevede mere end 19.000 brugere problemer med Office 365 i forbindelse med den fejlagtige ændring.

Tilbagerulningen af denne ændring kommer omkring en uge efter, at Microsoft sidst oplevede, at en opdatering førte til et større nedbrud af virksomhedens tjenester.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (3)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#2 MS TF

Ærgerligt når man fornyligt har valgt at implementere Teams, SharePoint & OneDrive til sine kunder... Nu vil de self tilbage til deres gamle løsninger for det virkede jo meget godt da alt deres data lå on-prem...... :)

  • 1
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere