Microsoft på vej med fiks til hakkende computerspil i Windows 10

Der er muligvis godt nyt på vej til gamere, der døjer med hakkende computerspil efter Windows 10-opdatering.

Microsoft arbejder på en opdatering til Windows 10, der skal løse et problem, hvor nogle applikationer opfører sig hakkende (eng. stuttering). Det oplyser The Register.

Oprindeligt var det gamere, der rapporterede om hakkende opførsel og kortvarige fald i framerates i computerspil efter at have installeret Creators Update til Windows-styresystemet.

Og nu er brugere, der kører Insider Build af Windows 10, blevet informeret om, at der er opdateringer på vej, som skulle løse problemerne.

»Tak til alle, der har leveret feedback og har indsendt traces,« har Microsoft meddelt via Feedback Hub-app'en på Windows 10. (Link til imgur.com)

Endvidere oplyser Microsoft, at virksomheden på baggrund af de indsendte oplysninger har identificeret flere forskellige problemer, som skulle have givet udslaget i den hakkende opførsel i computerspillene.

For Windows 10-brugere, som ikke kører på Insider Builds, ankommer rettelserne til styresystemet i oktober samtidig med, at den nye Fall Creators Update bliver bredt tilgængelig.

Som The Register er inde på, må tiden vise, om rettelserne løser problemerne. På en Windows 10-subreddit melder flere brugere dog om, at problemerne er løst efter patch-installation.

I samme subreddit-tråd beklager flere brugere sig samtidig over at have ventet længe på at få problemet løst.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere