Microsoft overvejede at omdøbe Internet Explorer

Udviklingsholdet bag Internet Explorer overvejede at skifte navn på browseren for at slippe af med det dårlige rygte.

Microsoft har haft en heftig intern debat om at omdøbe Internet Explorer for at lægge afstand til browserens dårlige ry og rygte. Det afslører flere medlemmer fra udviklingsholdet i et åbent interview på Reddit, skriver ArsTechnica.

På trods af, at Microsoft har arbejdet meget på at forbedre Internet Explorer, har mange alligevel stadig et anstrengt forhold til IE. Browseren fik nemlig et blakket ry, da Microsoft stort set satte udviklingen i stå med Internet Explorer 6. Sidenhen har Microsoft forsøgt at gøre op med fortidens synder.

Derfor var det en mulighed at omdøbe browseren for at distancere sig fra de dårlige minder med IE 6. Da en Reddit-bruger spurgte, om det nogensinde var en seriøs overvejelse, svarede en udvikler fra Microsoft ‘ja’. Det er en debat, holdet bag IE havde haft for ganske nylig. Desuden ville holdet ikke udelukke, at Internet Explorer stadig kan få et nyt navn i fremtiden.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (8)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Ivo Santos

Når de nu er så godt i gang, hvorfor nedlægger de ikke bare hele selskabet og starter helt forfra med nogle nye navne, for i virkeligheden drejer det sig ikke kun om browseren men også hele selskabet.

Okay, jeg ved godt at Microsoft er i problemer, men jeg gætter på at deres redning er hvis de begynder at styrke kvaliteten i deres produkter, fære fejl i deres kode og eventuels flere tjek i koden. Derudover burde Microsoft nok også begynde at lytte til deres kunder en del mere i forhold til i dag, så tror resten nok skal komme på et tidspunkt, desuden så er Internet Explorer i det minste blevet en del bedre i forhold til tidligere versioner som er i stand til at gå ned med en når man går ind på standard siden.

  • 7
  • 4
Log ind eller Opret konto for at kommentere