Microsoft-opdatering til Windows 10 giver lydproblemer

En opdatering til Windows 10 forårsager problemer for lyd og andre perifere enheder.

En opdatering til Windows 10, der blev sendt ud i forrige uge, vil blive tilbagekaldt, da opdateringen skaber problemer for gamers.

Det skriver Silicon

KB4515384 blev frigivet 10. september og skulle blandt andet fjerne en bug, der betød, at SearchUI.exe forårsagede et voldsomt CPU-forbrug for visse brugere.

Opdateringen skabte dog problemer for Windows 10 Search, startmenuen, Action Centre og USB-forbindelser.

Især lydproblemer for gamere har været et problem, og Microsoft har derfor besluttet at fixe fixet med en ny opdatering, der forventes at blive udsendt i slutningen af denne måned.

Kan du ikke vente på det, og er du eksempelvis en hardcore PUBG-gamer, der anvender multi-channel-lyd, anbefaler Microsoft, at du slår multi-channel-lyd fra.

Version 1903 giver netværksenheder problemer

Microsoft har også meldt ud, at den seneste version af Windows 10, version 1903, giver netværksproblemer for visse NEC devices.

Der opstår problemer »med Intel Centrino 6205/6235 og Broadcom 802.11ac Wi-Fi-kort, når der anvendes Windows 10 version 1903 på nogle NEC-enheder,« skriver Microsoft i statusopdatering for Windows 10 version 1903.

Microsoft har derfor blokeret de pågældende NEC-produkter fra at opdatere til Windows 10 version 1903, indtil problemet er løst.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (3)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Gert Agerholm

Jeg installerede i onsdags en Lenovo ThinkStation 720q. Efter første patchning var færdig, kunn jeg hente 1903 og installere den, hvilket jeg gjorde, og bum .......

Bootmanageren blev smadret. Hver gang jeg bootede maskinen ville den primært boote fra netværket. Uden netværksstik monteret tog det ikke mange sek. så fortsatte den, men med netværksstikket monteret forsøgte den adskillige gane at boote fra nettet, uden held. Stetup på hardware pegede primært på den interne harddisk, ikke netværks boot. Problemet er helt klart relateret til Windows. En cloning af disken til en anden identisk maskine (jeg skulle klargøre 9 maskiner) overførte problemet til den nye maskine. Flot !!!!!

Tilbage til et image som kører på 1809, her er der ikke et problem, vel at bemærke samme jhardware uden ændring i setup. Da jeg dagen efter begyndte forfra kommer efter afsluttet 1809 patchning meddelelsen "Din maskine er ikke helt klar til 1903, vi arbejder på sagen".

Man skulle tro at Microsoft snart kunne få styr på deres Windows update, men udfordringerne med Windows 10 synes uoverskuelige, ellers ville det ikke ske igen og igen og igen.

Vore PC'er skal bruges i industri styringer. Forestil jer lige konsekvensen af dette scenarie ved en kørende fabrik. Derfor må man vælge det midst onde, gøre alt for at undgå automatisk Windows update.

  • 1
  • 0
#2 Hans-Erik Haakonsen

Det værste er, at Microsoft antagelig ikke læser disse indlæg, og derfor vælger helt at overs vores problem da de jo er " ikke eksisterende "

Nu har jeg kæmpet for at skrue min version 1903 tilbage til den tidligere version, hvor alting virkede. Hvad i alverden skal man med " sikkerheds opdateringer " der alligevel får PC til at gå i smader. Det er ikke lykkedes mig at " skrue " tilbage............. JEG skal ikke opdatere mere..............

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere