Microsoft og amerikansk myndighed skal sammen lave retningslinjer for patching

1 kommentar.  Hop til debatten
Microsoft og amerikansk myndighed skal sammen lave retningslinjer for patching
Illustration: fortton/Bigstock.
Patching hjælper med at sikre, at it-udstyr ikke bliver udsat for trusler, vi allerede kender. Men mange får ikke gjort det, og derfor bliver der nu lavet standardretningslinjer af NIST og Microsoft.
14. oktober 2019 kl. 14:09
errorÆldre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Microsoft skal arbejde sammen med den amerikanske myndighed National Institute of Standards and Technology (NIST) for at lave retningslinjer for, hvordan man skal patche sine systemer i fremtiden.

Det forventes at blive vigtigt, da NIST fastsætter industristandarden, og systemadministratorer vil i fremtiden kunne læne sig op ad disse råd, skriver ZDNet.

Microsoft er gået ind i sagen efter bølgen af ransomware, vi så i 2017 (WannaCry, NotPetya og Bad Rabbit), der ofte kunne have været undgået, hvis blot it-infrastrukturen var opdateret med de seneste tilgængelige patches.

Mark Samos, der er lead cybersecurity architect hos Microsoft, har besøgt en række organisation og skriver i en blog om emnet:

Artiklen fortsætter efter annoncen

»Applying patches is a critical part of protecting your system, and we learned that while it isn’t as easy as security departments think, it isn’t as hard as IT organizations think.«

Samarbejdet mellem Microsoft og NIST er desuden ikke eksklusivt. De inviterer alle, der kan bidrage med forslag og erfaringer til at kontakte dem via denne mail: cyberhygiene@nist.gov

1 kommentar.  Hop til debatten
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
1
15. oktober 2019 kl. 11:15

Det er bestemt positivt, at nogen vil se på brugernes adfærd omkring opdatering af deres systemer. For mens en ukendt gul lampe på instrumentbrædtet i bilen kan udløse næsten panikagtige reaktioner, vil en dialogboks, der meddeleler, at en systemopdatering er klar, blot blive klikket væk med et træk på skulderen.