Microsoft melder udsolgt til stemmeafgivelse

Microsoft har ikke længere brug for danske stemmer, der skal bruges til at gøre det muligt for kommende forretnings-applikationer at kunne forstå danske stemmer.

Efter gårsdagens omtale på Version2.dk af Microsofts efterlysning af danske stemmer til udvikling af stemmestyring og stemmegenkendelse, melder Microsoft nu totalt udsolgt.

»Efter Version2s artikel fik vi en fornyet interesse for ?stemmeafgivelse?, så vi har nu nået - godt og vel - det antal prøver, vi skal bruge, og har derfor lukket for yderligere opkald,« oplyser produktchef i Microsoft Danmark Jørgen Rahbek til Version2.dk.

Microsoft har brug for de danske stemmer til i første omgang at udvikle en danske version til Exchange Server, så eksempelvis mailstyring kan foregå på dansk.

Microsoft har blandt andet brugt sine egne medarbejdere til projektet, men manglede alligevel noget geografisk sproglig spredning samt flere talesituationer for at gøre produktet så "intelligent" som muligt.

Ifølge Jørgen Rahbek er der ikke sat en endelig dato på, hvornår den nye Exchange Server kommer op markedet, men han forventer, at der vil gå yderligere halvandet år.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (1)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Ole Tange Blogger

Hvis du vil hjælpe med til at lave talegenkendelse, der uafhængigt af operativsystem, så kik ind på http://voxforge.org/

De har stadig brug for danskere.

Du kan f.eks. indlæse en bog (eller et kapitel af en bog), hvor ophavsretten er udløbet. Dermed er du også med til at sikre den danske kulturarv til fremtidige generationer. Jeg har netop indlæst 'Fyrtøjet' af H.C. Andersen.

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere