Microsoft barsler med adskillige nye sikkerhedsløsninger til deres cloudtjenester

For at øge gennemsigtigheden, kontrollen og datasikkerheden giver Microsoft mange af deres cloudtjenester en sikkerhedsoverhaling, der rulles ud over flere omgange i løbet af året.

Microsoft har præsenteret en række nye sikkerhedstiltag til adskillige cloudtjenester.

I et blogindlæg beskriver chef for informationssikkerhed i Microsoft, Bret Arsenault, hvordan opdateringerne er på linje med den ‘holistiske’ sikkerhedstilgang, CEO Satya Nadella fremhævede i november sidste år. Det skriver PC World.

Til april kommer et nyt produkt ved navn Microsoft Cloud App Security på markedet. Det vil give kunderne øget kontrol og sikkerhed over deres data i tjenester som Office 365, Box, SalesForce, ServiceNow og Ariba. Produktet er baseret på teknologi fra Adallom, som Microsoft overtog sidste år.

Læs også: Microsoft køber Xamarin og sikrer sig brobygningsværktøj til iOS og Android

Office 365 vil blandt andet blive opdateret med sikkerhedsadvarsler, der underretter administratorerne om mistænkelig aktivitet og en cloud app-opdager, der giver it-afdelinger kendskab til de cloud-tjenester Office 365-brugere forbinder til.

Derudover er der også sikkerhedsforbedringer til tjenester som SharePoint Online, OneDrive for Business, Azure Security Center og Microsoft OMS.

Læs også: Microsoft-udvikler løfter sløret for Microsofts hemmelige styresystem 'Midori'

»I takt med at angribere bliver mere sofistikerede, er vi nødt til at udvikle vores evne til at få indsigt i realtid og forudsigelig intelligens på tværs af vores netværk, så vi kan forblive et skridt foran truslerne,« siger Bret Arsenault i blogindlægget.

Læs bloggen med en beskrivelse af alle de nye sikkerhedsløsninger her.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
Log ind eller Opret konto for at kommentere
Pressemeddelelser

Welcome to the Cloud Integration Enablement Day (Bring your own laptop)

On this track, we will give you the chance to become a "Cloud First" data integration specialist.
15. nov 2017

Silicom i Søborg har fået stærk vind i sejlene…

Silicom Denmark arbejder med cutting-edge teknologier og er helt fremme hvad angår FPGA teknologien, som har eksisteret i over 20 år.
22. sep 2017

Conference: How AI and Machine Learning can accelerate your business growth

Can Artificial Intelligence (AI) and Machine Learning bring actual value to your business? Will it supercharge growth? How do other businesses leverage AI and Machine Learning?
13. sep 2017