Microsoft barsler med adskillige nye sikkerhedsløsninger til deres cloudtjenester

For at øge gennemsigtigheden, kontrollen og datasikkerheden giver Microsoft mange af deres cloudtjenester en sikkerhedsoverhaling, der rulles ud over flere omgange i løbet af året.

Microsoft har præsenteret en række nye sikkerhedstiltag til adskillige cloudtjenester.

I et blogindlæg beskriver chef for informationssikkerhed i Microsoft, Bret Arsenault, hvordan opdateringerne er på linje med den ‘holistiske’ sikkerhedstilgang, CEO Satya Nadella fremhævede i november sidste år. Det skriver PC World.

Til april kommer et nyt produkt ved navn Microsoft Cloud App Security på markedet. Det vil give kunderne øget kontrol og sikkerhed over deres data i tjenester som Office 365, Box, SalesForce, ServiceNow og Ariba. Produktet er baseret på teknologi fra Adallom, som Microsoft overtog sidste år.

Læs også: Microsoft køber Xamarin og sikrer sig brobygningsværktøj til iOS og Android

Office 365 vil blandt andet blive opdateret med sikkerhedsadvarsler, der underretter administratorerne om mistænkelig aktivitet og en cloud app-opdager, der giver it-afdelinger kendskab til de cloud-tjenester Office 365-brugere forbinder til.

Derudover er der også sikkerhedsforbedringer til tjenester som SharePoint Online, OneDrive for Business, Azure Security Center og Microsoft OMS.

Læs også: Microsoft-udvikler løfter sløret for Microsofts hemmelige styresystem 'Midori'

»I takt med at angribere bliver mere sofistikerede, er vi nødt til at udvikle vores evne til at få indsigt i realtid og forudsigelig intelligens på tværs af vores netværk, så vi kan forblive et skridt foran truslerne,« siger Bret Arsenault i blogindlægget.

Læs bloggen med en beskrivelse af alle de nye sikkerhedsløsninger her.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk

Kommentarer (0)

Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Partnernyheder

Welcome to a seminar on tools that help you become GDPR compliant!

Getting GDPR compliant by May 2018 implies a lot of activities covering the legal aspects, internal business processes, data management, and security technology.
28. feb 2017

Maja Rosendahl Larsen ansat hos Affecto

24. jan 2017

Introduction to Jedox – Affecto Seminar, Copenhagen

12. jan 2017