Microsoft lover wifi-forbindelse på 1 sekund i Windows 8

Windows 8 vil kunne logge brugeren tilbage på det trådløse netværk på helt ned til et sekund efter standby, lover Microsoft.

Microsofts kommende styresystem Windows 8 vil kunne koble brugeren på det trådløse netværk på helt ned til et sekund, skriver InformationWeek.

Til sammenligning tager det gennemsnitligt 12 sekunder for Windows 7-brugere at komme tilbage online via det trådløse netværk, hvis for eksempel den bærbare pc har været sat standby.

Microsoft har arbejdet på at reducere den tid, det tager at koble på det trådløse netværk, fordi det ofte er en kilde til frustration hos brugerne.

Ifølge et blogindlæg fra chef i Microsofts afdeling for netværk og enheder, Billy Anders, vil Windows 8 kunne »koble dig hurtigere tilbage på foretrukne wifi-netværk ved at optimere operationer i netværksstakken.«

Windows 8 kan nedbarbere tiden ved blandt andet at gemme brugerens netværksindstillinger - herunder om hastighed og sikkerhed - mere effektivt, så nætværksadapteren hurtigere kan fodres med data.

»Når din pc vender tilbage fra standby, har din wifi-adapter allerede de informationer, den har brug for til at koble på dine foretrukne netværk,« skriver Billy Anders i blogindlægget.

Windows 8 ventes lanceret til efteråret.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (6)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#6 Henrik Pedersen

Hvis jeg trykker tænd på mit Wifi går der ikke andet end et par sekunder før der er forbindelse?

Er det virkelig SÅ stor en forskel? Hellere sørge for at task manager og explorer ikke crasher hvis maskinen er under lidt load.

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere