Microsoft lapper 23 sikkerhedshuller

Alle versioner af Internet Explorer får lukket et hul i Microsofts oktober-lappepakke, som bør installeres hurtigt. I alt bliver 23 sikkerhedshuller repareret.

Man skal ikke vente for længe med sikkerhedsopdateringerne for oktober måned, lyder rådet fra Microsoft, som netop har sendt 23 patches ud.

En af dem lukker nemlig en stribe sårbarheder i samtlige versioner af Internet Explorer. Da det stadig er verdens mest udbredte browser, vil der højst sandsynlig ikke gå mere end en måned, før hackere aktivt prøver at bane sig vej gennem disse huller. Det skriver Eweek.

Samme advarsel gælder et hul i Microsofts Flash-konkurrent Silverlight og .Net-frameworket, der også bør sikres med det samme. Sikkerhedshullet i .Net-frameworket gælder også, når softwaren er installeret på en Mac.

De øvrige opdateringer, der sendes ud denne måned, er til Windows, Microsoft Forefront Unified Access Gateway og Host Integration Server.

Ud af de 23 opdateringer er to af dem ’kritiske’ og seks af dem ’vigtige’.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (3)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#2 Peter Nilsson

Jeg er lidt overrasket over at det er samtlige versioner de retter fejlen i, silverlight og net. Måske jeg skulle få afinstalleret silverlight så, jeg er glad for jeg for mange år siden gik væk fra IE på min PC, det har sikker sparet mig for en del trojanere og andet skrammel fra nettet.

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere