Microsoft lancerer Office 365 i skyen 28. juni

Den 28. juni lyder det officielle startskud for Microsofts cloud-baserede kontorpakke Office 365. Løsningen er dyrere end Google Apps, men kan også mere.

Microsoft lancerer deres skybaserede kontorpakke den 28. juni. Office 365 består af Microsoft-hostede Exchange Online, SharePoint Online og Lync Online. Det skriver Microsoftbloggeren Mary-Jo Foley på zdnet.com.

Yderligere kan kunder også få adgang til en version af Office Professional Plus, som kan installeres lokalt på PC'er og betales som et abonnement på månedsbasis. Det skybaserede office 365 konkurrerer direkte med for eksempel Google Apps og andre lignende services.

Læs også: Lang næse til Google: 23.000 San Francisco-ansatte skifter til Microsofts sky-mail

Office 365 er Microsofts efterfølger til produkterne Business Productivity Online Suite (BPOS), Live@Edu og Office Live Small Business. Microsoft er begyndt at uddanne dets partnere og kunder i at migrere fra BPOS til Office 365, og de forskellige pakker og priser er allerede offentliggjort på Microsofts hjemmeside.

Microsoft har oplevet nogle problemer med BPOS i løbet af de sidste par måneder, og Office 365-versionen bliver stadig justeret og er i beta.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (5)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Thomas Watts

Puha.

Jeg synes ikke, jeg er helt dum til IT, men den her måtte jeg simpelthen give op overfor.

INTET synes automatiseret, men skal håndbæres mht. integrationer til exchange, eksisterende outlook, andre kalendre og mailbokse.

Efter en halv time havde jeg i afmagt klikket mig rundt i adskillige 10+ siders "vejledninger" til hvert et lille punkt.

Jeg fik aldrig så meget som fundet ud af, hvordan man åbner et Word doc.

Nøj, en omgang skrald i nuværende tilstand.

  • 0
  • 0
Jesper Gødvad

Manglen op automatiseringer har betydning. Jeg brugte også lidt tid på af finde frem til at starte en Word.

Til gengæld er javascript-versioen af Word meget fuldendt og ligner præcis en barberet lokal-installeret Word. Her slår Word GoogleDocs med længder.

Når man åbner dokumenter kan man så vælge om man vil redigere online eller lokalt. Henter/redigerer man lokalt gemmer Word automatisk online, hvilket er lækkert og transparant for brugeren.

Spørgsmålet er så hvordan man får sine eksisterende Word-dokumenter lagt i skyen uden at tilføje dem manuelt. Ligeledes hvordan man automatiseret genererer et dokument. Ligeledes om vi får lov til at gemme/hente en pdf af vores docx.

Jeg synes det ser meget lovende ud for Office365, men ikke uden et par ekstra nødvendige features.

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere