Microsoft indgår partnerskab med Dropbox

Office-brugere kan glæde sig til nye muligheder for at gemme og hente dokumenter.

For fremtiden kan brugere af Microsoft Office uden videre lagre og dele dokumenter igennem Dropbox’s hjemmeside og app. Det skriver Reuters.

Smartphonebrugere kan glæde sig til funktionen, der kommer som opdatering om et par uger, mens folk der bruger online-løsningen må vente til første halvår af 2015 med at gemme Office dokumenter i den blå papkasse.

Med aftalen får Microsoft adgang til mere end 200 millioner Dropbox-brugere. Af disse er mere end 80.000 organisationer der bruger Dropbox til erhverv. De fleste af disse virksomheder bruger også Microsoft
Office, der er det mest udbredte produktivitetssoftware i verden. Ifølge Microsoft er Dropbox allerede hjemsted for mere end 35 milliarder Office-dokumenter, regneark og præsentationer.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (8)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Thomas Larsen

Jeg har kunnet gemme dokumenter i Dropbox fra Office i årevis og jeg er ærligt talt ikke bare en tilfældig handelsvare som Microsoft kan handle med Dropbox eller andre efter forgodtbefindende. Jeg gemmer mine dokumenter hvor jeg ønsker det og det skal ingen tilfældige eller opportunistiske aftaler mellem cloud-leverandører lave om på. Basta!

  • 4
  • 15
#5 Thomas Larsen

Tror du overdramatiserer det lidt - selvfølgelig kan du også benytte DropBox idag, men bedre integration skader vel ikke.

Du har desværre ikke fattet pointen med mit indlæg og det har de andre to der har nedstemt det heller ikke.

Pointen er at Office til Desktop de sidste tyve år har gjort det muligt for brgueren selv at vælge hvor han vil gemme sine dokumenter takket være den "åbne standard" der hedder et filsystem.

Diverse cloud-løsninger synes af uransagelige årsager det skal være i orden at leverandøren skal have magten over hvor man må gemme sine dokumenter og brugerne af disse løsninger bliver reduceret til en ussel fæstebønde som lensherren kan skalte og valte med efter forgodtbefindende. Lur mig om ikke Microsoft kunne finde på at lukke for adgangen til at gemme i Dropbox hvis de eksempelvis blev købt af en konkurrent. Og så står cloud-fæstebonden der med skægget i postkassen...

  • 3
  • 9
#6 Boris Nordstrøm Valentin

det er muligt MS ikke tror du er idiot, men det kunne andre maaske komme til.

HVOR staar det I indlaegget at du nu KUN kan gemme I dropbox???? Du kan gemme lige hvor du vil for saa vidt angaar baade MS og mig, men MS har blor givet dig en direkte vej I stedet for omvejen gennem dropbox sites eller dropbox apps. Og dropper de hinanden igen er der ikke mere skaeg I nogen boxe end at du kan goere som du altid har gjort.......

Har osse givet dig fingeren ned saa nu er der 4 - men maaske har jeg bare heller ikke fattet hvad du skriver?

  • 5
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere