Microsoft: Exchange 2019 er offentliggjort, men kan ikke bruges før Windows Server 2019 er klar

Illustration: photogearch/Bigstock
Microsofts mailtjeneste Exchange 2019 er offentliggjort – men ubrugelig indtil fejlbehæftede og forsinkede Windows Server 2019, igen kan lanceres.

I mandags lancerede Microsoft deres mailtjeneste Exchange 2019, men mail-serveren kan ikke tages i brug eller testes uden Windows Server 2019. Grundet forsinkelse og fejl i udviklingen af Windows Server 2019 er den tjeneste trukket tilbage, og det er uvist, hvornår den igen er klar til offentliggørelse.

Det skriver Computerworld.com

»Forbedringerne vi har lavet i Exchange Server 2019 vil gøre dig i stand til at skalere til et større antal brugere per server end nogensinde før,« skrev Microsoft stolt i deres offentliggørelse. Men de erkender også, at programmet, selvom det kan downloades, ikke kan smides på en server før Windows Server 2019 er klar.

»Vi er klar over, at alle medier for Windows Server 2019 og Windows Server, version 1809 er blevet midlertidigt fjernet, og Microsoft vil udgive en opdatering når genudviklede medierne er klar,« skriver de i lanceringen.

Windows Server 2019 blev offentliggjort i starten af oktober, men måtte trækkes tilbage få dage efter, da en fejl i systemet vilkårligt slettede brugerens filer. Microsoft har ikke kunnet offentliggøre et estimat over, hvornår programmet igen er klar til lancering.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere