Microsoft betaler universitet for at vælge Office 365

7. juli 2011 kl. 14:187
Microsoft betaler universitet for at vælge Office 365
Illustration: Version2.
Over en million kroner er Microsoft parat til at betale Nebraska Universitet, hvis de vil migrere til Office 365.
Artiklen er ældre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Et udtjent Lotus Notes system på Nebraska Universitet står foran udskiftning, og Microsoft er parat med et tilbud, der kan være svært at sige nej til.

Microsoft er nemlig parat til at spytte 1,3 millioner kroner i universitetets migreringsprojekt, hvis universitetet vælger Office 365.

Undervejs havde Nebraska Universitet overvejet en migrering til IBM’s cloudbaserede udgave af Notes, men udsigten til direkte sponsering af migreringen har fået universitetet på andre tanker, skriver betanews.com.

Millionen fra Microsoft skal blandt andet gå til udgifter i selve migreringen, men også til at Nebraska Universitet kan indkøbe Microsoft produkter til de forskellige afdelinger. Det nye valg skal angiveligt give universitetet en besparelse på 2,6 mio. kr. om året.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den samlede implementering forventes at tage mellem 12 og 18 måneder.

Meddelese fra Nebraska Universitet

Det er dog ikke alle universitets systemer, der vil forsvinde op i skyen. Usikkerhed om “skyen” overholder retningslinjerne for omgang med fortrolige oplysninger medfører, at universitets sundhedssystem forbliver uberørt.

Også Google var med i opløbet om levering af en cloudbaseret løsning. Men ifølge indstillingen fra projektgruppen var Google godt nok lige så attraktivt et tilbud rent teknisk, men kunne ikke matche prisniveauet fra Microsoft.

7 kommentarer.  Hop til debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
7
8. juli 2011 kl. 13:36

Ak ja, verden vil bedrages, når nogen tror at "Microsoft betaler universitet for at vælge Office 365" - velkommen i skyen, meen måske har det en anden pris på sigt.

Når jeg får noget gratis - jeg først bekymret.

9
8. juli 2011 kl. 15:21

What is included in the agreement with Microsoft?

Microsoft is providing $250,000 in Business Incentive Funds to help us migrate from Lotus Notes to Office 365. That funding will pay for some consulting and licenses to convert a large percentage of our users from Lotus Notes to Office 365. We will also use that funding to pay for a Microsoft Premier Support agreement covering email and Microsoft Office applications for the entire University.

http://nebraska.edu/faculty-and-staff/e-mail-migration/questions-and-answers.html

5
8. juli 2011 kl. 13:09

Jeg har en del problemer med Google Apps, så jeg tager også gerne imod et mindre kontant beløb for at skifte til anden løsning. (ps. kører Debian Linux)

4
8. juli 2011 kl. 09:22

Og jeg skifter væk fra Google Apps, min sjæl er til salg, hvis prisen er rigtig :)

3
7. juli 2011 kl. 17:29

Usikkerhed om “skyen” overholder retningslinjerne for omgang med fortrolige oplysninger medfører, at universitets sundhedssystem forbliver uberørt.

K

1
7. juli 2011 kl. 14:28

er at IBM som altid har sovet i timen , at give en kunde rabat for at købe en service er vel ikke unikt.

alle referater af samme historie fård et til at lyde som om en sælger har været forbi med en papkasse med krøllede 1$ sedler