Microsoft barsler med mobil internetadgang uden abonnement

En ny Windows-app fra Microsoft kan give adgang til mobilt internet med Microsofts eget simkort.

Microsoft ser nu ud til at følge Apples eksempel og lancere muligheden for at kunne tilgå en mobil internetforbindelse direkte fra en Windows 10-pc, uden at købe et abonnement hos en bestemt teleudbyder. Det skriver The Verge.

Microsoft har i hvert fald publiceret en app i Windows 10 Store kaldet Cellular Data, som ifølge Microsofts beskrivelse vil gøre det muligt at oprette en mobil internetforbindelse ved at vælge mellem forskellige pakker fra forskellige udbydere. Betalingen vil foregå gennem appen.

Tjenesten vil kræve et særligt Microsoft simkort, men det uklart, om der kun er tale om et fysisk simkort, eller om det også vil omfatte 'soft sim', hvor simkortinformationen lagres på selve pc'en og ikke på et kort. Det benytter Apple sig af i iPad Air 2.

Tanken bag appen ser ud til at være, at man kan købe sig til mere kortvarig adgang til mobildata fremfor at skulle oprette et abonnement, ligesom de forskellige udbydere i forskellige lande kan være samlet ét sted i Microsofts app.

Herunder kan du se Microsofts danske beskrivelse af Cellular Data i Windows 10 Store:

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk

Kommentarer (0)

Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Partnernyheder

Welcome to a seminar on tools that help you become GDPR compliant!

Getting GDPR compliant by May 2018 implies a lot of activities covering the legal aspects, internal business processes, data management, and security technology.
28. feb 2017

Maja Rosendahl Larsen ansat hos Affecto

24. jan 2017

Introduction to Jedox – Affecto Seminar, Copenhagen

12. jan 2017