CMS-kongen Michael Seifert vinder IT-Prisen 2013

Stifteren af det succesfulde CMS Sitecore vinder årets pris fra IT-Branchen, der blev uddelt torsdag aften.

IT-Prisen bliver hvert år uddelt på organisationen IT-Branchens årsmøde til en person, "der kort sagt har leveret varen," og i år gik prisen til Michael Seifert, stifter af og direktør for CMS-firmaet Sitecore. Han modtog prisen torsdag aften.

Begrundelsen er ifølge IT-Branchen, at Michael Seifert sammen med sit firma Sitecore har formået at levere resultater i en tid, hvor Danmark kæmper med en krise, der har betydet svag vækst, mangel på arbejdspladser og for lidt eksport. Sitecore har nemlig de seneste år fået en blomstrende forretning op at stå uden for landets grænser, for eksempel i USA.

»Det er en direkte inspiration for andre i it-erhvervet og i hele dansk erhvervsliv,« udtaler Søren Queitsch, adm. direktør i IDG Danmark, i en pressemeddelelse.

Og Michael Seifert tager med glæde imod prisen.

»Jeg er utroligt glad for at modtage IT-prisen på vegne af Sitecore – det er en stor anerkendelse af det fantastiske arbejde, medarbejderne laver her i Sitecore,« udtaler Michael Seifert.

Dommerpanelet til IT-Prisen 2013 bestod af IT-Branchen, International Data Group og de to seneste års prisvindere Lars Frelle-Petersen og Thomas Madsen-Mygdal.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere
IT Company Rank
maximize minimize