Medions slagtilbud: 10 tommer Android 4.2-tablet med dual-core for 1.499 kr.

Medion er klar med nye enheder, der blandt andet byder på dual-cores og en enkelt Jelly Bean og HD-kapabel skærm. telefon

Hardwareproducenten Medion, der er ejet af kinesiske Lenovo, lancerer i næste uge en ny billig tablet og smartphone på det danske marked. Det skriver Medion i en pressemeddelelse.

Under den 10,1 tommer sktore skærm på 1280 x 800 pixels ligger en dual-core ARM Cortex A9 processer på 1,6HGz, som kører Android Jelly Bean version 4.2. Tabletten er udstyret med et internt lager på 16GB, men kan udvides med et microSD-kort på op til 64GB.

Maskinen, der går under det mundgode Lifetab E10312 er udstyret med en vejledende pris på 1.499 kroner.

Medion lancerer i samme åndedrag også en ny smartphone med 4 tommer skærm i en opløsning på 480 x 800 pixels. Telefonen er ligeledes udstyret med en dual-core processer - dog på 1.GHz. Smartphonen kører på Android 4.0, og bliver blandt andet leveret med Medions GoPal GPS-app.

Smartphonen, Life E4001, har 180 minutters taletid og 130 timers standby-tid og har en vejledende pris på 799 kroner.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (26)
sortSortér kommentarer
 • Ældste først
 • Nyeste først
 • Bedste først
#2 Ove Andersen

Øv, det var godt nok ikke mange pixels på 10 tommer i forhold til moderne telefoner som har flere pixels på en fjerdedel areal. Det må blive lidt grynet, når man sidder 40 cm fra den.

 • 0
 • 0
#3 Claus Jacobsen

træerne vokser jo ikke ind i himlen! - et panel med den opløsning ville udgøre omkring 95% af den ovenstående pris. Så er der ikke meget til batteri, og SOC. (SOC'en ved vi jo så godt nok kan fås til 50USD i en hdmistick, men stadig mangler der lige en del ekstras)

 • 0
 • 0
#7 Malte Christensen

Årsagen til, at jeg har købt en Nexus 7 er, at jeg kan være temmelig sikker på, at den vil blive opdateret af Google. Købte jeg fx. en HTC tablet, ville jeg aldrig være sikker på, hvornår de holder op med at holde den opdateret. Det samme forudser jeg med Medions udstyr.

 • 0
 • 0
#9 Malte Christensen

Svært at sige. Men Medion's ting, som i hvert fald tidl. solgtes gennem Aldi, var sjældent pengene værd. Jeg vil anbefale en 1. generations Nexus 7, som på edbpriser.dk fås til ca. 1600-1700 kr. lige nu. Jeg havde en, som desværre blev stjålet. Derfor har jeg købt en ny, dog en 2. generations.

 • 1
 • 0
#16 Jan Vennike

DEN kan jeg så ikke anbefale - købte en der var et par uger gammel for 300 kr, om ikke andet så for at prøve at have en tablet. Men det er kun ungerne der bruger den, jeg syntes den er alt alt for sløv til noget som helst fornuftigt.

 • 0
 • 0
#20 Thorkild Højgaard

Jeg bruger funktionen Wifi hotspot på min android telefon når jeg ikke er på Wifi. Let at bruge og på Iphone hedder det vist deling af internet. Hvis Medionen bliver leveret med RK3066 er tabletten et fund til prisen, når man ser på DK priser. Jeg har en Cube U30GT med RK3066 dualcore, også 1280 x 800 i opløsning. Mobile websider kommer hurtigt, almindelige websider med flash er en pine. Så slå flash fra. Et lille tip til Cube U30GT. Den ville pludseligt hverken tændes eller lades op. Tryk lydstyrke op og hold tænd knappen inde i 3 sekunder. Det fungerede som Ctrl, Alt del, så nu kører den igen. Æhm, nu er problemet så om jeg tør give den den opdatering, som Cube anbefaler. Ganske vist er der nogen, der har lagt en video ind på Youtube, men de har deres problemer....

 • 0
 • 0
#21 Johnnie Hougaard Nielsen

Uden at have nogen erfaren med tablets - men er man ikke lidt på røven uden sim-kort-mulighed og dermed mobilt bredbånd???

Nej, der er mange som selv fravælger mobilt bredbånd, fordi en tablet kan køre wifi. Hvis den skal bruges hjemme, er det både hurtigere (typisk), og meget billigere (intet abonnement). Og som andre har nævnt kan det suppleres med at en mobiltelefon kan agere wifi hotspot undervejs, hvis det skal være.

 • 0
 • 0
#23 Jan Mandrup Johansen

Man skal bare tage den for hvad man får for pengene. Ja, Subway Surfer kører ikke nær så flydende som på f.eks. en Google Nexus 7, men det er også en maskine, som koster en 3-4 gange så meget.

Jeg har også en til lidt surfing, mail check, bank, Facebook tidsfordriv - og lidt spil i ny og næ, og det går såmænd OK, men efterhånden som der er blevet lagt apps ind på den, er maskinen blevet langsommere og langsommere. Jeg er kommet frem til, at det skyldes at mange apps starter en masse baggrundsservices op for at notificere mig om ditten og datten - og de guffer RAM i sig, hvilket der IKKE er specielt meget af i Denveren fra HN! Så ved at tweake lidt på apps'ene kører den faktisk ganske hæderligt. Måske er der en Android ekspert i forummet, så kan fortælle lidt om memorystyringen i Android. Men jeg indrømmer gerne, at min næste tablet nok bliver i Google Nexus 7 2.0 klassen.

 • 0
 • 0
#24 Ole Bang

Man skal helt klart gøre sig klart hvad man vil bruge den til. Den er ikke super hurtig til noget, men kan det den skal. Man skal dog som minimum slå automatisk opdatering fra syntes jeg , da jeg oplevede at hver gang jeg skulle bruge tablet skulle den lige opdatere 16 apps, og det er altså nok til at den næsten ikke kan bruges i mellemtiden. Den smider også min wifi ofte, så jeg bliver nødt til at slå den fra og til.

 • 0
 • 0
#25 Johnnie Hougaard Nielsen

det går såmænd OK, men efterhånden som der er blevet lagt apps ind på den, er maskinen blevet langsommere og langsommere.

Jeg er bestemt ikke ekspert, men kommer til at tænke på at Android 4.3 kommer med fstrim, der via forbedret filsystem håndtering skulle rette op på at samme ting går langsommere når tablet'en har været brugt en del. Det omtales mest omkring Nexus 7, men jeg kunne forestille mig at det også kan have betydning for andre Android tablets. http://www.anandtech.com/show/7185/android-43-update-brings-trim-to-all-...

 • 0
 • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere