Mediehuset Ingeniøren skifter navn

15. november 2018 kl. 16:585
Nye medier, nye læsere og flere ambitioner giver nye muligheder.
Artiklen er ældre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

I de seneste tid har Mediehuset Ingeniøren - som er udgiver af Version2 - udkommet med en hel række nye medier, henvendt til professionelle. Og flere er på vej. Derfor skifter vi navn til Teknologiens Mediehus.

Ingeniøren er med 126 år på bagen Danmarks ældste teknologimedie. Både på print og digitalt skriver Ingeniøren til en bred skare af danskere med vidt forskellige tekniske baggrunde. Version2 skriver primært til de it-professionelle.

Men både Ingeniøren, Version2 og mediehusets seks andre titler taler også til en bredere skare af danskere, der interesserer sig for teknologi i almindelighed og teknologiens møde med vores samfund i særdeleshed.

»For at understrege det, og for at understrege vores mission om at bygge bro mellem teknologiens specialister og de digitaliserede samfund, skifter mediehuset navn til det bredere ‘Teknologiens Mediehus’«, siger administrerende direktør Christina Blaagaard.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I det forgangne år har huset lanceret seks nye medier, som sammen med Ingeniøren og Version2 dækker teknologi meget bredt under den samme paraply.

Vi er stadig Ingeniøren og Version2

Husets flagskib er fortsat Ingeniøren, som i dag er så tæt, man kan komme på et omnibusmedie inden for teknologiens verden.

»Ingeniørens emnefelt er ikke længere forbeholdt ingeniørerne. Teknologi er i dag en integreret del af alle aspekter af samfundet og hverdagslivet, og det vil vi gerne understrege med det nye navn. Som Teknologiens Mediehus vil vi fasttømre vores rolle som teknologiens omnibusmedie, der sikrer, at teknologien bliver kendt og forstået, og at samfundsbeslutninger bliver taget på et oplyst grundlag – også når det gælder det teknologiske aspekt«, siger chefredaktør Trine Reitz Bjerregaard.

Version2 hedder stadig ... Version2.

Fortsat vækst

Huset vil også i de kommende år udbygge porteføljen af nye medier, emner og perspektiver.

Teknologiens Mediehus har over 150.000 ugentlige læsere på print, godt 500.000 månedlige brugere på sine webmedier og 80.000 registrerede modtagere af nyhedsbreve. Den store kreds af brugere tæller beslutningstagere i de danske teknologivirksomheder, det politiske liv samt teknologiens specialister og alment teknologi-interesserede borgere.

Med udgangspunkt i jobplatformen Teknologiens Jobfinder formidler mediehuset adgang til over 100.000 kandidater i det attraktive marked for teknologi-specialister.

Teknologiens Mediehus A/S er ejet af Ingeniørforeningen, IDA samt pensionskasserne DIP og ISP. Huset er ledet af en direktion udpeget af en professionel bestyrelse.

5 kommentarer.  Hop til debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
5
16. november 2018 kl. 12:44

Tilføj denne regel til uBlock:

www.version2.dk##.header-global

4
16. november 2018 kl. 12:06

Nu fylder diverse, ikke kollapsende, headere på siden en meget stor del af browservinduet.

Så hvis man ser på V2 med f.eks. den rædselsfulde 1366 x 788 Hollywood opløsning, så mister man næsten halvdelen af det samlede skærmareal til selve browseren og headers (afhænging af zoomfaktor).

Og en anden ting, nu jeg er i gang med at brokke mig - kan debatoversigten ikke blive lavet ligesom på ingeniøren (men for gud skyld undlad sammenfoldningen af selve debatten), så det kun er sidste indlæg der ses, ikke samtlige debatindlæg.

3
16. november 2018 kl. 11:43

Hvad hedder de seks andre medier?

1
15. november 2018 kl. 22:10

Argumentationen er som sådan ganske fornuftig men i distancierer jer fra de 126 års historie som i har.