Medie: Ny Google-app skal samle funktioner fra Hangouts, Gmail og Drive

Illustration: Google
Google arbejder på en ny kommunikations-app, der skal samle nogle af de services, der lige nu bliver tilbudt som standalone-apps.

Gennem årene har Google udviklet en hel del kommunikations-apps – tech-giganten har udgivet ikke færre end ni platforme til at sende og modtage beskeder.

Nu arbejder holdet bag GSuite på en kommunikations-app til virksomheder, der skal samle funktionerne fra mange af de ’standalone’-apps, der bliver brugt i mange virksomheder – eksempelvis Gmail og Hangouts.

Det skriver Arstechnica på baggrund af en rapport fra The Information(kræver login).

Læs også: Tech-giganterne kæmper mod falske rygter om coronavirussen

Fletter funktioner

I rapporten fremgår det, at den »nye samlede kommunikations-app« vil flette funktioner fra Gmail, Drive, Hangouts Chat og Hangouts Meet.

Det er ikke så længe siden, at Google udgav en anden kommunikations-app til virksomheder: Google Hangouts Chat i 2018. Det nye bliver altså, at flere funktioner nu bliver samlet.

I rapporten står der, at den nye platform bliver udviklet som en ’mobil-app’, men der bliver ikke nævnt en web- eller desktop-app.

Læs også: Google kritiseres for nyt design: Søgeresultater og annoncer ser for ens ud

Googles mange kommunikations-apps

Hvis den nye service lanceres, bliver det Googles tiende meddelelses-app.

De andre ni er Google Talk, Google Voice, Google Buzz, Google+ Messenger, Hangouts, Spaces, Allo, Hangouts Chat og Google Messages.

Google afholder til maj sin årlige I/O-udviklerkonference med det sigende slogan ’Innovation in the Open’, hvor man nok kan forvente, at der kommer mere information om, hvordan den nye service kommer til at se ud.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (2)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere