Medie: Ny Google-app skal samle funktioner fra Hangouts, Gmail og Drive

2 kommentarer.  Hop til debatten
Medie: Ny Google-app skal samle funktioner fra Hangouts, Gmail og Drive
Illustration: Google.
Google arbejder på en ny kommunikations-app, der skal samle nogle af de services, der lige nu bliver tilbudt som standalone-apps.
31. januar 2020 kl. 10:39
errorÆldre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Gennem årene har Google udviklet en hel del kommunikations-apps – tech-giganten har udgivet ikke færre end ni platforme til at sende og modtage beskeder.

Nu arbejder holdet bag GSuite på en kommunikations-app til virksomheder, der skal samle funktionerne fra mange af de ’standalone’-apps, der bliver brugt i mange virksomheder – eksempelvis Gmail og Hangouts.

Det skriver Arstechnica på baggrund af en rapport fra The Information(kræver login).

Fletter funktioner

I rapporten fremgår det, at den »nye samlede kommunikations-app« vil flette funktioner fra Gmail, Drive, Hangouts Chat og Hangouts Meet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er ikke så længe siden, at Google udgav en anden kommunikations-app til virksomheder: Google Hangouts Chat i 2018. Det nye bliver altså, at flere funktioner nu bliver samlet.

I rapporten står der, at den nye platform bliver udviklet som en ’mobil-app’, men der bliver ikke nævnt en web- eller desktop-app.

Googles mange kommunikations-apps

Hvis den nye service lanceres, bliver det Googles tiende meddelelses-app.

De andre ni er Google Talk, Google Voice, Google Buzz, Google+ Messenger, Hangouts, Spaces, Allo, Hangouts Chat og Google Messages.

Google afholder til maj sin årlige I/O-udviklerkonference med det sigende slogan ’Innovation in the Open’, hvor man nok kan forvente, at der kommer mere information om, hvordan den nye service kommer til at se ud.

2 kommentarer.  Hop til debatten
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
2
1. februar 2020 kl. 06:28

Google Duo bliver slet ikke nævnt. Tæller den ikke med som kommunikation? Eller er det fordi den ikke tilbydes til virksomheder?

1
31. januar 2020 kl. 12:03

**- Googles tiende meddelelsesapp - **

Gad vide om Google fejer dette jubilæum på nogen som helst måde