Medarbejdere elsker egne dimser på jobbet: Vi bliver gladere og arbejder hurtigere

Høj arbejdsglæde, hurtigere ved tasterne og stor fleksibilitet. It-cheferne spilder et stort potentiale ved ikke at have en Bring Your Own Device-politik, viser ny undersøgelse.

Tag din egen pc eller tablet med på arbejde. Brug den på lige fod med de virksomhedens maskiner, og tag enheden med hjem igen og arbejd videre.

Det er grundprincippet i Bring Your Own Device (BYOD), og medarbejderne elsker det. Det konkluderer en ny undersøgelse, som Microsoft har fået lavet.

Her siger medarbejderne, at hvis de har mulighed for at bruge deres egne pc’er, tablets eller smartphones på arbejde, højner det arbejdsglæden, gør brugerne hurtigere ved tasterne og giver dem en stor grad af fleksibilitet.

Microsoft fremhæver især muligheden for at logge på på arbejdsnetværket hjemme i lænestolen som noget, der giver glade medarbejdere. Og glade arbejdsgivere, må man formode.

Undersøgelsen, der er foretaget Userneeds for Microsoft, har også spurgt it-cheferne, hvad de mener om BYOD.

Her viser undersøgelsen, at it-cheferne har et ringe kendskab til hele udviklingen i Bring Your Own Device. Og hertil mener over 95 %, at virksomhederne ikke udnytter potentialet i BYOD.

Datasikkerheden er den helt store stopklods på vejen, viser undersøgelsen, fordi næsten halvdelen af it-cheferne nævner sikkerhed som største bekymring i forbindelse med, at medarbejderne slæber deres eget udstyr med på arbejde.

Kun 16,9% af de adspurgte i undersøgelsen oplever, at deres arbejdsplads i høj grad eller nogen grad prioriterer løsninger, der kan tages med, mobilt, overalt. Kun 4,2 % af de it-ansvarlige mener, at potentialet i BYOD bliver udnyttet, skriver Microsoft.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere