Malou Aamund Venstres nye it-ordfører?

Gårsdagens regeringsrokade medfører nye ordførere i de to regeringspartier. Spekulationer om, at Malou Aamund skal være venstres nye it-ordfører.

Efterdønningerne af gårsdagens regeringsrokade skvulper nu over i ordførerskaberne. Venstres it-ordfører Michael Aastrup Jensen bekræfter over for Version2, at ordførerposterne skal omfordeles, efter at den største regeringsrokade i mands minde har rykket godt og grundigt rundt på personer og ressort-områder.

»Der kommer en ordførerrokade på næste tirsdag. Og det er ikke sikkert, at jeg stadig er it-ordfører efter den,« siger Michael Aastrup Jensen.

Traditionelt er it-ordførerskabet ikke nogen tung post og gerne en, man sætter unge, håbefulde partitalenter på. Hos Venstre er det således også et såkaldt under-ordførerskab, forstået på den måde, at Michael Aastrup Jensens tungeste post er den som EU-ordfører.

Michael Aastrup Jensen er i øjeblikket den af partiernes it-ordførere med længst anciennitet, og det er ifølge ham selv en god grund til.

»Jamen det er jo selvfølgelig fordi jeg kan lide at være it-ordfører. Jeg synes det er sjovt og et spændende område,« lyder det fra ham.

Alligevel skal man nok forvente et nyt ansigt på posten, for hvis Michael Aastrup Jensens ønsker om et andet hovedordførerskab end EU går i opfyldelse, hænger denne post angiveligt ikke godt sammen med også at være it-ordfører.

Hvem der skal efterfølge ham på posten, er han meget tilbageholdende med at udtale sig om.

»Det er vigtigt, at det er en, der brænder for it-stoffet og at det er en, der ved lidt om området. Det indsnævrer jo feltet lidt,« siger han skælmsk.

Men om dette udsagn er ensbetydende med, at Venstres kommende it-ordfører hedder Malou Aamund, der med en fortid i IBM lever op til begge kriterier, vil han ikke sige noget om.

»Du får mig ikke til at nævne navne, nej.«

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere