Makerspace i Roskilde fikser brugte computere til flygtninge

2 kommentarer.  Hop til debatten
Op mod 350 flygtninge i Roskilde får brug for computerudstyr for at blive integreret i det danske samfund. Orange Makerspace i Roskilde søger folk, der vil donere gamle pc'er til et nyt liv.
16. januar 2015 kl. 14:10
errorÆldre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

[shareline:76358]Giv en gammel computer til en flygtning[/shareline]

Når 350 flygtninge, fortrinsvis fra Syrien, snart bliver indlogeret på det gamle Skt. Hans hospital i Roskilde, får de ifølge organisationen Orange Innovation også brug for computere så flygtningene kan gå online og klare sig i Danmark i dag.

Organisationen, der udspringer af Roskilde Festival, driver også Orange Makerspace, hvor ca. 100 dedikerede frivillige er involveret. En del af aktiviteterne lige nu er at sætte gamle pc'er og andet elektronik i stand til brug for flygtningene.

»Lige nu samler vi brugt computerudstyr ind af enhver slags. Så vil de dedikerede frivillige gennemgå det, sortere det og få det til at du, så flygtningene kan bruge det. Alt er velkomment. Skærme, bærbare, stationære computere, tasturer, mus, printere osv. Vær ikke nervøs for om det er itu eller noget, det fikser de gode folk«, siger Esben Danielsen, der er leder af Orange Innovation.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Orange Makerspace var i øvrigt i august sidste år vært for Danmarks første makerfestival: MADE

2 kommentarer.  Hop til debatten
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
1
16. januar 2015 kl. 15:46

Jeg savner lidt information om, hvor og hvornår man kan aflevere. Der står ikke noget på orangeinnovation.dk.

2
6. august 2015 kl. 19:14

Når 350 flygtninge, fortrinsvis fra Syrien, snart bliver indlogeret på det gamle Skt. Hans hospital i Roskilde, får de ifølge organisationen Orange Innovation også brug for computere så flygtningene kan gå online og klare sig i Danmark i dag.</p>
<p><strong>Organisationen, der udspringer af Roskilde Festival, <em>driver også</em> Orange Makerspace, hvor ca. 100 dedikerede frivillige er involveret.</strong>

Orange Makerspace bruger ikke det samme website som moder organisationen, Orange Innovation.

Kig på http://orangemakerspace.com/