Mail til Wordpress-stifter: ”Skal du ikke have Drupal?”

Nogle gange kan det godt betale sig at bruge bare en lille smule tid på research. Det måtte Drupal-udvikler sande efter et lettere malplaceret CMS-tilbud.

Matt Mullenweg har opfundet Wordpress. Hans firma Automattics hjemmeside kører på Wordpress. Derudover er han et forholdsvist kendt ansigt i web-verdenen.

Derfor har han nok undret sig lidt, da han modtog en henvendelse fra Acquia, der står for at implementere Drupal-løsninger.

»Hej Matt, jeg undskylder for den uopfordrede henvendelse. Jeg var ved at researche Automattic, Inc, og jeg ville spørge dig, om der er nogle huller/besværligheder i jeres CMS og website.«

Sådan starter mailen fra Drupal-udvikleren Dillon, der beskriver Acquia som "Redhat of Drupal".

Efter at have maskeret Dillons efternavn og kontaktoplysninger, har Matt Mullenweg lagt mailen ud på sin blog ma.tt.

Læsere kan bestemt godt se det sjove i henvendelsen, og et par af kommentatorerne foreslår endda, at Matt Mullenweg går i offensiven og i stedet foreslår Acquia at skifte til Wordpress.

Til dette svarer Matt Mullenweg:

»Jeg er nødt til at færdiggøre min research først.«

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer ()
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Jan Friberg
  • 0
  • 0
Jesper Wøldiche

Jeg føler mig ret overbevist om, at Dillon ikke er drupal-udvikler, men en af Acquias sælgere uden teknisk baggrund. Lige så fantastiske udviklere, som virksomheden råder over, lige så irriterende sælgere-i-spidse-sko-og-smarte-salgstrick-typer har de ansat.

De er også en joke i Drupal-miljøet, hvis det er nogen trøst :-)

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere