Logitech: Sats på Google TV var en kæmpe fejltagelse

Logitechs hardware til Googles internet-tv-tjeneste Google TV har kostet selskabet dyrt. Vi lavede en fuld lancering med et beta-produkt, erkender direktøren.

Op til julehandlen i 2010 gik Google og Logitech sammen om lanceringen af Google TV, hvor Logitech havde kørt et stort produktionsapparat i stilling til at fremstille hardware til Googles internet-tv-tjeneste.

Men trods positive anmeldelser af Logitechs hardware, bed forbrugerne ikke på krogen, og Logitech Revue-enheden har været en dyr fornøjelse, erkendte Logitechs direktør, Guerrino De Luca i forbindelse med et investormøde onsdag. Det skriver The Verge.

Google TV viste sig at være langt fra moden, og Logitech-direktøren erkender, at selskabet lavede en stor produktlancering på basis af et betaprodukt.

»Vi troede, vi havde opfundet det skiveskårne brød. Vi forpligtede os til at lave en masse enheder, fordi vi forventede, at alle ville købe dem til jul. Det var en kæmpe fejltagelse,« sagde Guerrino De Luca ifølge The Verge.

Logitech har derfor ingen planer om at lave en efterfølger til Revue-enheden.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (2)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Jens Schumacher

Stor produkt lancering i USA.... Hvor markedet i forvejen at totalt overdænget med alle mulige billige streaming bokse... Og man ikke har en chance for at komme ind med mindre man har en røvfuld content udbydere med.... SMART!

Måske ville det ha set anderledes ud hvis logitec havde husket at USA ikke er hele verden... (personligt har jeg ventet længe nu og kender også mange andre som stadig venter på at få lov til at købe noget google tv hardware)

  • 2
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere