Logica i 10-årig aftale med Shell til 2,2 mia. kr.

Logica i gigantaftale med Shell om ny it-platform til brændstoffirmaets portefølje af benzinkort. Pris: 2,2 milliarder kroner.

It-konsulentfirmaet Logica har netop indgået aftale med den globale brændstofgigant Shell om implementering og drift af en ny it-platform til Shells benzinkort i Europa og Asien, oplyser Logica i en pressemeddelelse.

Logica samarbejder med betalingskort-leverandøren FleetCor, og aftalen til en værdi af 2,2 milliarder kroner strækker sig fra 2012 og 10 år frem.

Aftalen omfatter Shells portefølje af benzinkort til transport- og logistikfirmaer, og Logica skal som primær leverandør levere it-platformen bag.

Logica får ansvaret for at videreføre og siden erstatte Shells eksisterende platform med en ny baseret på FleetCors betalingsplatform Global FleetNet, GFN.

Udrullet i 2013

Den første pilotudgave af systemet ventes færdig i april 2012, og udrulningen af det endelige system ventes gennemført ved udgangen af 2013.

Derefter har Logica sammen med FleetCor ansvaret for driften af systemet som en 'managed service'. Logica har i forvejen en tilsvarende aftale med Shell på benzinkort til privatpersoner i Norden.

Aftalen dækker i alt 35 lande i Europa og Asien.

Det var fredag ikke muligt at få afklaret, om aftalen omfatter medarbejdere i Logica Danmark.

Logica beskæftiger omkring 39.000 ansatte på verdensplan.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere